Yomento AI iPLT smart coach

Diarienummer 2018-02679
Koordinator YOMENTO MANAGEMENT AB
Bidrag från Vinnova 300 000 kronor
Projektets löptid maj 2018 - augusti 2018
Status Pågående
Utlysning Innovativa startups

Syfte och mål

Att börja utveckla världens första AI baserade personliga ledarskapstränare (iPLT) för att ge unga och ambitiösa ledare en möjlighet att utveckla sitt personliga ledarskap. Ett helt nytt demokratiskt och kostnadseffektivt sätt att erbjuda ledarskapsträning för alla oavsett om du är kvinna eller man eller vilken del av världen du bor i. Målet är att lansera en pilot på Appstore och Google Play i slutet av augusti.

Förväntade effekter och resultat

Genom projektet vill vi prova hur AI och maskininlärning kan användas för att personifiera mobil-baserad ledarskapsutveckling. Resultatet vi förväntar oss är att genom att presentera vår lösning för företag och utbildningsföretag få minst 2-3 piloter för att testa tjänsten under hösten.

Planerat upplägg och genomförande

1. Att utvärdera tillgänglig AI teknologi och identifiera krav på existerande IT arkitektur, mobil design, program språk och datakunskaper nödvändiga. 2. Att utveckla användargränssnitt (UI) och användarupplevelse (UX) i prototyp och test format. 3. Att utvärdera legala krav och begränsningar (GDPR), göra en djupare partnerutvärdering. 4. Att utveckla och testa olika affärsmodeller samt göra en försäljningsplan för "go-to-market"

Externa länkar

Hemsidan beskriver bara företaget, inte projektet specifikt.

Texten på denna sida har projektgruppen själv formulerat och innehållet är ej granskat av våra redaktörer.