Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Arbeta hos oss

Vill du bidra till att skapa en bättre framtid? På Vinnova erbjuder vi nämligen en karriär som gör skillnad. Som Sveriges innovationsmyndighet är vår vision dessutom att vara Sveriges mest attraktiva statliga arbetsgivare.

 

 

Stärk innovation som gör skillnad

Vi vill att Sverige ska vara en innovativ kraft i en hållbar värld där våra medarbetare öppnar upp för innovation som gör skillnad. Det gör vi genom att identifiera och stödja framtidens tekniksprång och samarbeten över gränser. Tillsammans stärker vi Sveriges attraktionskraft i världen.

För att nå målet som mest attraktiva statliga arbetsgivare ger vi dig bland annat meningsfulla arbetsuppgifter, kompetensutveckling, generös friskvård och ett brett utbud av personalaktiviteter. Våra medarbetare kan kombinera arbete hemifrån och på kontoret. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm och har även verksamhet på strategiska platser runt om i världen.

Vi har en öppen, innovativ och samarbetsorienterad kultur. Våra värderingar; respekt, ansvarstagande och mod genomsyrar vårt dagliga arbete.  

Vår värdegrund

Är du redo att göra skillnad tillsammans med oss? Här kan du läsa mer om vad vi som arbetsplats kan erbjuda dig.

Frågor?

Du är välkommen att kontakta oss om du undrar något. Observera att vi inte tar emot spontanansökningar utan hänvisar dig till våra lediga tjänster.

Annika Vermunt

HR-partner

+46 8 473 32 24

Senast uppdaterad 30 maj 2024

Statistik för sidan