Lediga tjänster

Alla lediga tjänster på Vinnova.

Tjänster du kan söka nu

Vinnova följer expertmyndigheternas rekommendationer med anledning av coronaviruset. Vi arbetar långsiktigt och fortsätter att rekrytera personal inför framtidens utmaningar.

 

Här hittar du de lediga tjänster du kan söka nu, inkluderat praktikplatser, examensarbeten och sommarjobb. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontanansökningar. Men om det inte finns några annonser ute just nu, kan du prenumerera på nya annonser.

Med ett användarkonto får du en överblick över dina uppgifter och ansökningar. Alla uppgifter du anger är konfidentiella.

Prenumerera på våra lediga tjänster via e-post. Du kan välja hur ofta du vill få uppdateringar.

Logga in när som helst för att uppdatera eller avaktivera din profil. 

Det här letar Vinnova efter

Vinnova söker medarbetare som kan analysera olika behov och prestigelöst hugger i där det behövs. Det är viktigt att du också delar våra värderingar respekt, ansvarstagande och mod. 

Bakgrund och utbildning

Vi söker dig som har akademisk utbildning. Vilken utbildning det är beror naturligtvis på vilken tjänst det gäller, men många av våra medarbetare är samhällsvetare, civilingenjör eller ekonom.

Du ska gärna ha arbetat några år med med forskning och utveckling, antingen i offentlig eller privat sektor. Det är en fördel om du har erfarenhet av innovationsprocessen i små och medelstora företag.

Personliga egenskaper

På Vinnova värdesätter vi drivkraft och passion för samhällsnytta. Du förväntas kunna arbeta självständigt och se ditt arbete ur ett större perspektiv. Du är effektiv och resultatorienterad, och du arbetar bra tillsammans med andra. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter är en självklarhet för dig.

Stämmer det här på dig? Prenumerera gärna på våra lediga tjänster.

Frågor?

Du är välkommen att kontakta oss om du undrar något.

Johan Lundholm

HR-partner/HR-controller

+46 8 473 30 51

Liknande erbjudanden

<p class="editorial-text-large">Läs mer om våra villkor för friskvård, föräldraledighet och pension.</p>
<p>Få reda på vad Vinnova står för, och vilka villkor vi erbjuder våra anställda.</p>

Senast uppdaterad 19 mars 2020

Statistik för sidan