Arbeta hos oss

Lediga tjänster

Här hittar du alla lediga tjänster på Vinnova.

Tjänster du kan söka nu

Här hittar du de lediga tjänster du kan söka nu. Om det inte finns några annonser ute just nu, kan du prenumerera på nya annonser.

Handläggare med fokus på innovativa småföretag

Ansök senast:

2017-10-03

Visa mer information

Vill du vara med och utveckla innovationssystemet kring små och medelstora företag? Vi söker dig som brinner för att stötta entreprenörskap och innovativa företag. Du är lyhörd för vilka lösningar som behöver utvecklas för att stärka svensk innovationsförmåga och konkurrenskraft, och vill arbeta med statens satsningar på innovation för en hållbar tillväxt. 

Vi erbjuder

Hos oss p...

Ansök senast: 2017-10-03

Läs hela rollbeskrivningen

Programassistent till Vinnova

Ansök senast:

2017-10-03

Visa mer information

Är du en driven person som gillar att arbeta med administration och som trivs med att självständigt jobba i dynamiska team på en spännande arbetsplats?

Vi erbjuder

Vinnova erbjuder en utvecklande tjänst för dig som vill arbeta med administration och stöd till handläggare. Du kommer att som programassistent arbeta självständigt men också ingå i ett eller flera team med kollegor som tillsammans arbetar med myndighetens in...

Ansök senast: 2017-10-03

Läs hela rollbeskrivningen

Jurist till Vinnovas verksamhetsutveckling

Ansök senast:

2017-09-24

Visa mer information

Vi erbjuderVi söker dig som vill förstärka vår organisation med uppdrag att bidra till hållbar tillväxt genom att förbättra förutsättningarna för innovation. Vi erbjuder en spännande och omväxlande anställning där du kommer att arbeta med juridiska frågor i hela myndigheten och i projekten vi finansierar. Arbetet erbjuder intellektuella utmaningar, både av komplexa frågeställningar och nya uppdrag o...

Ansök senast: 2017-09-24

Läs hela rollbeskrivningen

Handläggare inom digitalisering

Ansök senast:

2017-09-21

Visa mer information

Vi söker dig som brinner för digitalisering och vill jobba med möjligheterna och utmaningarna med den digitala transformationen i samhället.

Vi erbjuder

Digitalisering är ett av Vinnovas viktigaste och mest aktuella områden där betydelsen av innovationer blir allt större för Sveriges tillväxt och konkurrenskraft. Myndighetens arbete bidrar till att ta tillvara digitaliseringens möjligheter i såväl näringsliv som i ...

Ansök senast: 2017-09-21

Läs hela rollbeskrivningen

Med ett användarkonto får du en överblick över dina ansökningar. Alla uppgifter du anger är konfidentiella.

Prenumerera på våra lediga tjänster via e-post. Vi arbetar just nu med att förbättra vår prenumereringstjänst.

Logga in när som helst och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Det här letar Vinnova efter

Vinnova söker medarbetare som kan analysera olika behov och prestigelöst hugger i där det behövs. Det är viktigt att du också delar våra värderingar respekt, ansvarstagande och mod. 

Bakgrund och utbildning

Vi söker dig som har akademisk utbildning. Vilken utbildning det är beror naturligtvis på vilken tjänst det gäller, men många av våra medarbetare är samhällsvetare, civilingenjör eller ekonom.

Du ska gärna ha arbetat några år med med forskning och utveckling, antingen i offentlig eller privat sektor. Det är en fördel om du har erfarenhet av innovationsprocessen i små och medelstora företag.

Personliga egenskaper

På Vinnova värdesätter vi drivkraft och passion för samhällsnytta. Du förväntas kunna arbeta självständigt och se ditt arbete ur ett större perspektiv. Du är effektiv och resultatorienterad, och du arbetar bra tillsammans med andra. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter är en självklarhet för dig.

Stämmer det här på dig? Prenumerera gärna på våra lediga tjänster.

Frågor?

Du är välkommen att kontakta oss om du undrar något.

Johan Lundholm

HR-partner

+46 8 473 30 51

johan.lundholm@vinnova.se