Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Lediga tjänster

Var med och öppna upp för innovation som gör skillnad!

Vi står inför en händelserik och viktig tid för att möjliggöra innovation för ett hållbart samhälle. I vår roll som Sveriges innovationsmyndighet har vi både satsningar som behöver växla upp och nya uppdrag som måste ta form.

Vill du vara med på resan och göra skillnad? Här hittar du lediga tjänster hos Vinnova.

Tjänster du kan söka nu

Med ett användarkonto får du en överblick över dina uppgifter och ansökningar. Alla uppgifter du anger är konfidentiella.

Prenumerera på våra lediga tjänster via e-post. Du kan välja hur ofta du vill få uppdateringar.

Logga in när som helst för att uppdatera eller avaktivera din profil. 

Det här letar Vinnova efter

Vinnova söker medarbetare som kan analysera olika behov och prestigelöst hugger i där det behövs. Det är viktigt att du också delar våra värderingar respekt, ansvarstagande och mod. 

Bakgrund och utbildning

Vi söker dig som har akademisk utbildning. Vilken utbildning det är beror naturligtvis på vilken tjänst det gäller, men många av våra medarbetare är samhällsvetare, civilingenjör eller ekonom.

Du ska gärna ha arbetat några år med med forskning och utveckling, antingen i offentlig eller privat sektor. Det är en fördel om du har erfarenhet av innovationsprocessen i små och medelstora företag.

Personliga egenskaper

På Vinnova värdesätter vi drivkraft och passion för samhällsnytta. Du förväntas kunna arbeta självständigt och se ditt arbete ur ett större perspektiv. Du är effektiv och resultatorienterad, och du arbetar bra tillsammans med andra. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter är en självklarhet för dig.

Stämmer det här på dig? Prenumerera gärna på våra lediga tjänster.

Frågor?

Du är välkommen att kontakta oss om du undrar något.

Johan Lundholm

HR-partner/HR-controller

+46 8 473 30 51

Senast uppdaterad 1 februari 2023

Statistik för sidan