Lediga tjänster

Här hittar du alla lediga tjänster på Vinnova.

Tjänster du kan söka nu

Här hittar du de lediga tjänster du kan söka nu. Om det inte finns några annonser ute just nu, kan du prenumerera på nya annonser.

Junior policy officer i Bryssel till Sveriges innovationsmyndighet

Ansök senast:

2018-01-31

Visa mer information

Vi erbjuderÄr du i början av din karriär och vill bidra till policyutveckling inom EU och få möjlighet till en djupare kunskap kring forsknings- och innovationspolitiska frågor? Hos oss får du möjlighet att arbeta med att skapa nätverk nationellt och internationellt kombinerat med administrativa arbetsuppgifter. Rollbeskrivning Vi söker en medarbetare som ska arbeta som junior policy officer i Bryssel. I rollen ingår att arbeta med admini...

Ansök senast: 2018-01-31

Läs hela rollbeskrivningen

Senior policy officer i Bryssel till Sveriges innovationsmyndighet

Ansök senast:

2018-01-31

Visa mer information

Vi erbjuderVill du vara med och att driva svenska intressen och samla kunskap om innovation och forskning i EU? Vi erbjuder en spännande roll som ger dig möjlighet att påverka och driva Vinnovas uppdrag i EU.Rollbeskrivning Vi söker en medarbetare som ska arbeta som senior policy officer i Bryssel. I rollen som senior policy officer förväntas du självständigt arbeta med och hålla det svenska systemet uppdaterat inom policyutvecklingen ...

Ansök senast: 2018-01-31

Läs hela rollbeskrivningen

Med ett användarkonto får du en överblick över dina ansökningar. Alla uppgifter du anger är konfidentiella.

Prenumerera på våra lediga tjänster via e-post. Du kan välja hur ofta du vill få uppdateringar.

Logga in när som helst för att uppdatera eller avaktivera din profil. 

Det här letar Vinnova efter

Vinnova söker medarbetare som kan analysera olika behov och prestigelöst hugger i där det behövs. Det är viktigt att du också delar våra värderingar respekt, ansvarstagande och mod. 

Bakgrund och utbildning

Vi söker dig som har akademisk utbildning. Vilken utbildning det är beror naturligtvis på vilken tjänst det gäller, men många av våra medarbetare är samhällsvetare, civilingenjör eller ekonom.

Du ska gärna ha arbetat några år med med forskning och utveckling, antingen i offentlig eller privat sektor. Det är en fördel om du har erfarenhet av innovationsprocessen i små och medelstora företag.

Personliga egenskaper

På Vinnova värdesätter vi drivkraft och passion för samhällsnytta. Du förväntas kunna arbeta självständigt och se ditt arbete ur ett större perspektiv. Du är effektiv och resultatorienterad, och du arbetar bra tillsammans med andra. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter är en självklarhet för dig.

Stämmer det här på dig? Prenumerera gärna på våra lediga tjänster.

Frågor?

Du är välkommen att kontakta oss om du undrar något.

Johan Lundholm

HR-partner

+46 8 473 30 51

johan.lundholm@vinnova.se

Liknande erbjudanden

Läs mer om våra villkor för friskvård, föräldraledighet och pension.

Få reda på vad Vinnova står för, och vilka villkor vi erbjuder våra anställda.