Nyhetsrum

Här hittar du pressmeddelanden, nyheter, pressbilder, logotyper och kontaktuppgifter till pressansvariga.

Våra senaste nyheter

19 mar 2019

Nu får 43 små och medelstora företag och 100 startups finansiering av Vinnova för att utveckla innovationer och affärsidéer som kan bidra till hållbar tillväxt.

14 feb 2019

Nyligen presenterade en statlig utredning förslag för hur högskolan kan styras i framtiden. Vinnova välkomnar utredningen, men pekar på behovet av tydligare drivkrafter för att den kunskap som universitet och högskolor bidrar med ska komma till nytta i samhället.

06 feb 2019

Ett nytt centrum för forskning och innovation inom artificiell intelligens har invigts vid Lindholmen Science Park i Göteborg. Vinnova är med och finansierar centret som ett led i en kraftsamling inom AI.

25 jan 2019

Storbritannien är en av Sveriges viktigaste samarbetspartner inom forskning och innovation. Oklarheterna kring Brexit påverkar samarbetet. I förberedelserna inför utträdet ur EU har den brittiska regeringen tydliggjort vad som gäller för finansiering av deltagande i EU:s ramprogram Horisont 2020 den närmaste tiden.  

24 jan 2019

Sedan den 21 januari är Dan Hill Director of Strategic Design på Vinnova. Genom rekryteringen stärker myndigheten kompetensen att utforma insatser som möter komplexa samhällsutmaningar.

Vinnova på Facebook

< span style="display:none">hidden

<p>På Vinnova vill vi bidra till att skapa ett innovativt samhälle genom att lyfta fram och sprida nya inspirerande lösningar och berätta om människorna bakom dem. Här tipsar vi om hur innovation kan främjas och visar exempel på hur viktigt det är att alla delar av samhället involveras för att lösa dagens utmaningar.</p>
<p>Här kan du prenumerera på nyheter och erbjudanden från Vinnova.</p>

Frågor?

 Om du har pressfrågor, kontakta gärna någon av oss. 

Daniel Holmberg

Pressekreterare

+46 8 473 30 53

daniel.holmberg@vinnova.se

Karin Tell

Kommunikationsdirektör och avdelningschef

+46 8 473 32 27

karin.tell@vinnova.se

Senast uppdaterad 3 oktober 2018   |   Sidansvarig: Daniel Holmberg   |   Statistik för sidan