Nyhetsrum

Här hittar du pressmeddelanden, nyheter, pressbilder, logotyper och kontaktuppgifter till pressansvariga.

Våra senaste nyheter

23 maj 2019

Sverige är ett av de tio mest framgångsrika länderna när det handlar om att beviljas medel från Horisont 2020. Totalt handlar det om knappt 1,3 miljarder euro som gått till svenska aktörer.

22 maj 2019

Vinnova går nu med i Coalition S, ett internationellt nätverk av forskningsfinansiärer som verkar för att vetenskapliga artiklar som baseras på offentligt finansierad forskning ska finnas fritt tillgängliga.

15 maj 2019

Ett AI-system som hjälper banker att finansiera innovativa entreprenörer jämställt och nya inkluderande affärsmodeller för filmbranschen. Det är två av 25 projekt som får finansiering för att öka jämställdhet och jämlikhet.

15 maj 2019

Nu lanseras kursen Elements of AI i Sverige - en kostnadsfri webbaserad kurs för alla som vill lära sig grunderna om artificiell intelligens.

09 maj 2019

Vinnova får utmärkelsen Mest hållbara arbetsgivare. Det är Nyckeltalsinstitutet som uppmärksammar myndighetens hälsofrämjande arbete. Ett arbete som även ger Vinnova vinsten i kategorin Bästa hälsoindex.

Vinnova på Facebook

< span style="display:none">hidden

<p>På Vinnova vill vi bidra till att skapa ett innovativt samhälle genom att lyfta fram och sprida nya inspirerande lösningar och berätta om människorna bakom dem. Här tipsar vi om hur innovation kan främjas och visar exempel på hur viktigt det är att alla delar av samhället involveras för att lösa dagens utmaningar.</p>
<p>Här kan du prenumerera på nyheter och erbjudanden från Vinnova.</p>

Frågor?

 Om du har pressfrågor, kontakta gärna någon av oss. 

Daniel Holmberg

Pressekreterare

+46 8 473 31 00

daniel.holmberg@vinnova.se

Karin Tell

Kommunikationsdirektör och avdelningschef

+46 8 473 32 27

karin.tell@vinnova.se

Senast uppdaterad 23 maj 2019   |   Sidansvarig: Daniel Holmberg   |   Statistik för sidan