Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Hållbar industri

Svensk industri har potential att leda omställningen till en mer hållbar industri, både inom och utanför landets gränser. Individuella företag, men framför allt stora delar av värdekedjor har möjlighet att genom ett samlat grepp åstadkomma den förändring som är nödvändig för att vi ska hålla oss inom de planetära gränserna.

Genom samverkan inom fyra områden vill vi möjliggöra ökad global  konkurrenskraft, där svensk innovation både blir en exportvara och skapar global hållbarhet.

Satsningar för en hållbar industri

Våra satsningar handlar om att möjliggöra för aktörer att bidra till en hållbar utveckling av industrin. Hitta de erbjudanden eller samarbeten ditt projekt kan verka i och låt dig inspireras av pågående projekt för en hållbar industri.

På gång inom Hållbar industri

Uppdatera dig i realtid

På LinkedIn finns gruppen för dig som vill spela en aktiv roll i utvecklingen av arbetet med hållbar industri och omställningen av näringslivet. Genom att samarbeta inom och mellan värdenätverk kan vi se till att svensk industri förblir konkurrenskraftig och i absolut framkant globalt.

Följ Hållbar industri på LinkedIn

Och kontakta oss gärna om du har frågor om vårt område Hållbar industri.

Hållbar industri Vinnova

Senast uppdaterad 13 november 2023

Sidansvarig: Ida Langborg

Statistik för sidan