Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Lär dig mer om deeptech

Nyfiken på deeptech och teknik som formar framtiden? Här hittar du relaterat innehåll och kan lära dig mer om vad deeptech egentligen är. Välj bland inspelningarna nedan och klicka dig fram på länkarna i vår goodie bag om deeptech.

Teknik som formar framtiden

Nedan kan du se filmer som fokuserar på olika tekniker som formar framtiden.

Massimo Portincaso om hur vi kan accelerera deeptech i Sverige

I filmen delar Massimo Portincaso, grundare av Arsenale BioYards och expert inom deeptech, insikter om hur svensk deeptech-utveckling kan stärkas.

Panelsamtal om hur vi kan accelerera deeptech i Sverige

En panel med representanter från myndigheter, investerare och akademi diskuterar hur deeptech-utvecklingen i Sverige kan stärkas. Filmen avslutas med reflektioner från Jan Dinkelspiel grundare av bolaget Green 14 

Banbrytande teknik och deeptech

Banbrytande teknik och deeptech har stor potential att hjälpa oss möta de stora samhälls- och klimatutmaningar vi står inför genom att låta oss tänka i helt nya banor och hitta nya lösningar.

Dialog med lastbilar

Dialog med lastbilar vill skapa en situationsmedveten AI-agent för att öka säkerheten och underlätta arbetet för lastbilsförare. Projektet är finansierat av Vinnova via programmet Avancerad Digitalisering.

Syntetisk biologi

Syntetisk biologi ger oss förmågan att tämja, programmera om  och styra naturens kraft. Det innebär att designa levande  organismer för att producera eller konsumera (nästan) vad som helst.

Hälsningar från Västerhaninge 2030

Syntetisk biologi har enorm potential men det kommer krävas en gemensam ansträngning och ordentliga investeringar i forskning  och utveckling av dessa tekniker för att göra den till verklighet. De vägval vi gör idag, kommer att forma framtiden för kommande generationer. Vi hoppas att ni tillsammans med oss vill göra den ännu bättre.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 23 maj 2024

Statistik för sidan