Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Vinnovas deep tech goodie bag

Deeptech-bolag viktiga för svensk konkurrenskraft

Förutsättningarna för deeptech i Sverige

Deeptech companies develop solutions for the society of the future

Acceleration of deeptech companies

Emerging technology solutions within quantum technology and synthetic biology 2024

AI for advanced digitalisation in 2024

Strengthened focus on gender equality in Horisont Europa

Teknik som formar framtiden

Nedan kan du ta filmer som fokuserar på olika tekniker som formar framtiden.

Banbrytande teknik och deeptech

Banbrytande teknik och deeptech har stor potential att hjälpa oss möta de stora samhälls- och klimatutmaningar vi står inför genom att låta oss tänka i helt nya banor och hitta nya lösningar.

Dialog med lastbilar

Dialog med lastbilar vill skapa en situationsmedveten AI-agent för att öka säkerheten och underlätta arbetet för lastbilsförare. Projektet är finansierat av Vinnova via programmet Avancerad Digitalisering.

Syntetisk biologi

Syntetisk biologi ger oss förmågan att tämja, programmera om  och styra naturens kraft. Det innebär att designa levande  organismer för att producera eller konsumera (nästan) vad som helst.

Hälsningar från Västerhaninge 2030

Syntetisk biologi har enorm potential men det kommer krävas en gemensam ansträngning och ordentliga investeringar i forskning  och utveckling av dessa tekniker för att göra den till verklighet. De vägval vi gör idag, kommer att forma framtiden för kommande generationer. Vi hoppas att ni tillsammans med oss vill göra den ännu bättre.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 27 mars 2024

Statistik för sidan