Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger tisdagen den 13 juni kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast onsdagen den 14 juni kl 8:00.

Lärande och mötesplatser

Här listar vi aktuella erbjudanden inom satsningen.

Öppna ansökningstillfällen

3
Starta er AI-resa: För organisatoriskt lärande och praktisk användning av artificiell intelligens i kommuner och civilsamhälle 2023
Stänger om 3 månader

Det här erbjudandet riktar sig till kommuner och civilsamhällesorganisationer som praktiskt vill utforska hur artificiell intelligens baserat på maskininlärning kan förbättra en del av den egna verksamheten och samtidigt ha tydlig potential för samhällsnytta.

5
Checkar för innovationsupphandling 2023 - hållbarhet, resiliens och säkerhet
Denna ansökningsperiod slut om 5 dagar

Denna utlysning riktar sig till upphandlande organisationer som i samband med innovationsupphandling har behov av extern kompetens. Bidraget kan även bekosta tillgång till extern infrastruktur för att testa, verifiera och validera nya lösningar. Projekten ska främja utveckling och spridning av nyskapande lösningar som ger ett betydande bidrag till hållbarhet, resiliens eller säkerhet. Total budget för utlysningen är fyra miljoner kronor och beslut tas löpande.

Tidigare ansökningstillfällen

Checkar för innovationsupphandling 2022 - grön omställning
Stängde 10 januari 2023

För upphandlande organisationer som vid innovationsupphandling har behov av extern kompetens.

Starta er AI-resa: För organisatoriskt lärande och praktisk användning av artificiell intelligens i kommuner och civilsamhälle vt 2022
Stängde 14 september 2022

Finansiering för att utforska hur AI baserat på maskinlärande kan förbättra verksamheten och skapa samhällsnytta.

Innovationsupphandling som vi tidigare finansierat
Stängde 8 november 2021

Stöd till upphandlande organisationer för extern kompetens vid innovationsupphandling.

Senast uppdaterad 10 maj 2023

Diarienummer 2021-02099

Statistik för sidan