Fashion Tech Talks

Diarienummer 2017-05423
Koordinator PATRIKSSON COMMUNICATION AB
Bidrag från Vinnova 1 120 000 kronor
Projektets löptid december 2017 - juni 2018
Status Pågående

Syfte och mål

I början av juni 2018 planerar vi att anordna den andra upplagan av Stockholm Fashion Tech Talks, en internationell konferens om mötet mellan mode och teknik. Evenemanget är liksom tidigare en del av Symposium Stockholm. Talarna kommer att vara innovatörer och inspiratörer, forskare och företagsledare från såväl multinationella företag som små startups. Vi kommer att sträva efter att få de främsta visionärerna inom sina respektive områden att medverka. Inbjudna kommer att vara kreatörer och ledande personer inom både mode och tech, media samt studenter inom området.

Förväntade effekter och resultat

Vårt långsiktiga mål är att Stockholm Fashion Tech Talks ska bli ett årligt återkommande evenemang och den viktigaste internationella mötesplatsen för frågor som rör utvecklingen i gränslandet mellan mode och teknik. Konferensen ska också lyfta fram fashion tech som ett innovationsområde där Sverige (med sin starka mode- och teknikindustri) ligger i framkant. Vi vill att Stockholm Fashion Tech Talks ska sätta Stockholm på kartan som den mest kreativa och teknologi drivna staden i Europa.

Planerat upplägg och genomförande

Fashion Tech Talks, kommer vara ett heldagsprogram med nyckeltalare, paneldiskussioner och samtal kring mode och teknologi. Talare kommer att anlända en dag innan konferens för repetitioner och välkomstmiddag.

Externa länkar

Fashion Tech Talks

Texten på denna sida har projektgruppen själv formulerat och innehållet är ej granskat av våra redaktörer. Projektets koordinator kan ge dig mer information.