Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Final i innovationstävlingen Vinter

Digitalt ons 6 apr 2022 kl. 17:00-18:00

Den 6 april är det dags att presentera finalisterna och utse vinnarna i innovationstävlingen Vinter. Vi hyllar alla som har varit med och bidragit till att skapa förutsättningar för att dela och använda känsliga data och göra den tillgänglig för innovation.

Följ webbsändningen av finalen

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

22 företag och organisationer har sedan december 2021 utvecklat idéer de haft med sig in i tävlingen och det har resulterat i 16 tävlingsbidrag. Välkomna att följa finalen via webbsändning.

Vinter – pilotsatsning för innovation med känsliga data

Med pilotsatsningen Vinter vill Vinnova bidra till att förutsättningar skapas för att säkert dela och använda känsliga data och på så sätt göra den tillgänglig för innovation. I fokus står hälsodata med målsättningen att skapa digitala lösningar och tjänster till nytta för personer med diabetes, deras anhöriga och personal inom hälso- och sjukvården.

Om pilotsatsningen Vinter på Vinnovas webbplats

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Cassandra Marshall

Handläggare

+46 8 473 32 60

Senast uppdaterad 6 april 2022

Statistik för sidan