Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Är du intresserad av internationellt forskarsamarbete? Informationsdag om COST

Arrangör: Vinnova Drottninggatan 53, 111 21 Stockholm, Sweden, Vinnova mötesrum Nobel tis 14 mar 2017 kl. 10:00-15:00

Vinnova välkomnar dig till ett informationsmöte om COST, European Cooperation in Science and Technology den 14 mars. COST är ett europeiskt nätverksprogram för såväl teknisk som samhällsvetenskaplig och medicinsk forskning och täcker allt från grundforskning till tillämpad forskning.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

COST syftar till att organisera och samordna forskning och utvecklingsprojekt vid universitet, institut och industrier i Europa, så att de nationella resurserna nyttjas mer effektivt. Samarbeten inom COST kanaliseras via så kallade COST-Aktioner, som kan beskrivas som kraftsamlingar inom olika ämnesområden. Det finns ingen central projektfinansiering inom COST, men initiativet kan ge bidrag till nätverkande och erfarenhetsutbyte mellan projekten.

COST är ett komplement till Horisont 2020 och det förekommer ofta kopplingar mellan COST-Aktioner och Horisont 2020-projekt. Ett sätt att skapa nätverk inför en Horisont 2020 ansökan kan vara att delta i en COST-Aktion.

På informationsdagen får du en övergripande bild av COST, hur man gör för att gå med i en COST-Aktion samt tips och råd kring vad man behöver tänka på inför en COST-ansökan. Informationsmötet kommer att hållas på svenska men vissa presentationer kommer att vara på engelska.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Dokument

Här kan du ladda ner presentationen från informationsdagen.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.3332176 E: 18.060984299999973 (Visa på karta)

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Anna-Carin Ramsten

Handläggare

+46 8 473 30 78

Sanna Sjöblom

Policy officer

Senast uppdaterad 4 maj 2020

Statistik för sidan