Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Resebidrag-MaishaBit

Diarienummer
Koordinator MaishaBit AB
Bidrag från Vinnova 9 463 kronor
Projektets löptid maj 2018 - maj 2018
Status Avslutat

Syfte och mål

Syfte med resan var att skapa mer nätverk och bilda mer samarbetspartner, delta i B2B matchmaking för att träffa internationell samarbetspartner och bilda innovationsprojekt. En annan målsättning var att att lära sig om hur AI och digital hälsa omforma hälsovården samt hur hälsovårdssektorn kan bäst tjäna en växande befolkning som kräver effektiv och prisvärd vård och även vilka barriärer och möjligheter som påverkar implementering av digital hälsa.

Resultat och förväntade effekter

Resultatet av resan blev två samarbetes möjligheter med två företag från Sverige och Sydkorea. Målet med samarbeten är nu att integrera våra tjänster med varandra för att kunna nå till bredare målgrupp i både Afrika, Asien och Europa inom digital hälsa och AI.

Upplägg och genomförande

Innan konferensen: - Ansökt för resebidrag från Vinnova som beviljades Under konferensen: - Reste till Helsingfors - deltog i konferensen och matchmaking - Två företag visade stort intresse för ett internationellt samarbete Efter konferensen: - Uppföljning och planering för projekten tillsammans med de två företagen

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 18 maj 2018

Diarienummer 2018-02460

Statistik för sidan