Kostfiber som fettersättare i proteinrika livsmedel
Diarienummer | |
Koordinator | Lunds universitet - Institutionen för livsmedelsteknik |
Bidrag från Vinnova | 4 800 000 kronor |
Projektets löptid | januari 2005 - december 2010 |
Status | Avslutat |
Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.
Du använder version {0} av webbläsaren {1}. Det betyder att vissa funktioner inte fungerar optimalt. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt.
Kostfiber som fettersättare i proteinrika livsmedel
Diarienummer | 2004-02229 |
Koordinator | Lunds universitet - Institutionen för livsmedelsteknik |
Bidrag från Vinnova | 4 800 000 kronor |
Projektets löptid | januari 2005 - december 2010 |
Status | Avslutat |
Senast uppdaterad 8 maj 2017
Diarienummer 2004-02229