Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Skrivarstuga Eurostars

Digitalt, Digitalt tis 6 feb 2024 kl. 09:30-12:00

Är ni ett SME som förbereder en ansökan till Eurostars till våren? EU SME Support arrangerar ytterligare en populär skrivarstuga. Workshopen är en värdefull möjlighet för att hjälpa er förbereda en vinnande Eurostars-ansökan.

Våra rådgivare går igenom, ger tips och svarar på frågor kring:

  • ansökans utformning
  • ansökningsprocessen
  • faktorer som utvärderas
  • portalen

Målet med skrivarstugan är att du ska förstå programmet och kunna placera din innovationsidé i ett större sammanhang. Du får också tips hur du formulerar en riktigt bra ansökan och förståelse för hur ansökan bedöms och utvärderas, säger Håkan Sehlin, ALMI Skåne och programansvarig för Eurostars på EU SME Support.

Förbered dig genom att läsa igenom utlysningen på Eurekas hemsida.

Anmäl dig här

Funderar ni på om Eurostars är rätt möjlighet för er eller vill ni ha hjälp med att hitta en partner till ert konsortium?  Ta kontakt med oss på supportkontoret genom kontaktformuläret på hemsidan så blir ni inom 48h kontaktade av en rådgivare som kan hjälpa er vidare.

Välkomna!

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 23 januari 2024

Statistik för sidan