Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Lansering av den svensk-franska hälsoacceleratorn 2.0

Arrangör: EIT Health Scandinavia och Vinnova Mäster Samuelsgatan 56, 111 21 Stockholm, Sweden tor 16 nov 2023 kl. 11:30-16:00

Accelerera din precisionshälsolösning i Frankrike. Möt de utvalda företagen som ska delta i den svensk-franska acceleratorn EIT Health.

Välkommen till lanseringen av det svensk-franska acceleratorprogrammet 2.0 med fokus på precisionshälsa. Du får en introduktion till det franska ekosystemet inom life science. De fem svenska företagen som kommer att delta i programmet pitchar sina lösningar under dagen. Företagen som ingick i den första omgången av acceleratorprogrammet kommer att berätta om sina upplevelser.

Vi vänder oss till dig som är intresserade av digitalisering, hälsa och innovationssamarbete med Frankrike.

Läs mer om Scandinavia - EIT Health

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.33263290000001 E: 18.0611227 (Visa på karta)

Frågor?

Emma Bäcke

Handläggare

+46 8 473 30 14

Malin Eklund

Handläggare

+46 8 473 32 02

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 8 november 2023

Statistik för sidan