Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Vinnovas seminarier i Almedalen

Publicerad: 10 juni 2024

Under Almedalsveckan 2024 arrangerar Vinnova seminarier med fokus på innovation, framtid och betydelsen av långsiktiga samarbeten. Vi deltar också i en mängd samtal som andra ordnar. Alla våra seminarier går att följa digitalt.

Här hittar alla Vinnovas inspelade seminarier från Almedalen 2024

Förutom Vinnovas seminarium om att ta innovation från ord till handling lyfter vi Impact Innovation, Sveriges innovationssatsning för 2030-talet, samt programmet Fordonsstrategisk forskning och innovation.

- Den viktigaste tiden att lösa morgondagens utmaningar, men också ta vara på möjligheterna i stora förändringar, det är nu, säger Darja Isaksson, gd för Vinnova.

- Därför har vi skapat Framtidens trädgård tillsammans med andra i innovationssystemet. Vi kommer att vara där och lyfta vikten av långsiktiga innovationssamarbeten som är helt avgörande för både vår förmåga att ställa om och vara globalt konkurrenskraftiga, för de skapar möjligheter för många att skapa innovationer och göra skillnad tillsammans. Jag hoppas du kommer och träffar oss där, för en av Sveriges absoluta styrkor är vår förmåga att träffas över gränser.

Den viktigaste tiden att lösa morgondagens utmaningar, men också ta vara på möjligheterna i stora förändringar, det är nu.

Besök oss och våra partners i Framtidens trädgård. Vi finns på Klosterbrunnsgatan 5, nära Stora torget. Du kan också följa våra seminarier digitalt via YouTube och LinkedIn.

Seminarier i Framtidens trädgård

Impact Innovations dag 26 juni

Mingel med Impact Innovation – program och finansierande myndigheter, 26 juni, 16.00-17.00

Partners i Framtidens trädgård

MicrosoftTeams-image (31).png

Hoppas vi ses!

Senast uppdaterad 3 juli 2024

Statistik för sidan