Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Samarbeta med Schweiz inom additiv tillverkning och lättviktsteknologier

Neuchâtel, Place Pury, 2000 Neuchâtel, Switzerland tis 9 nov

Välkommen till en konferens om industriellt samarbete mellan Sverige och Schweiz inom additiv tillverkning (AM) och lättviktsteknologier. Konferensen riktar sig till innovativa små- och medelstora företag, industri och forskningsutförare. 

Under konferensen presenteras den 11:e gemensamma utlysningen i Eureka mellan Vinnova och Innosuisse. Eureka är ett internationellt nätverk som gör det möjligt att genomföra marknadsnära forsknings- och innovationsprojekt med offentlig finansiering.

Bakom Swiss-Swedish Innovation Initiative (SWII) står Business Sweden, Vinnova och Innosuisse.

Sök resebidrag

Svenska små- och medelstora företag kan söka resebidrag hos Vinnova. Ni kan söka maximalt 15 000 kronor per organisation för maximalt 2 deltagande personer. Bidraget ska täcka resekostnader som biljetter och hotell. Bidraget kan inte användas för personalkostnader, traktamente, indirekta personalkostnader eller andra direkta kostnader. 

Ansökan för resebidrag

Projekttiteln i ansökan om resebidrag ska vara ”SWII Neuchatel 9 november 2021”. Sista ansökningsdag är 9 november.

En obligatorisk bilaga vid ansökan om resebidrag är “Blankett för intyg om försumbart stöd”.

Blankett för intyg om försumbart stöd 

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Neuchâtel N: 46.9899874 E: 6.9292732 (Visa på karta)

Senast uppdaterad 18 juni 2021

Statistik för sidan