Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Artificiell intelligens för bättre hälsa

I det här erbjudandet är syftet att förbättra folkhälsan, vården eller omsorgen i Sverige med hjälp av artificiell intelligens (AI). Vi stödjer projekt som kan bidra till ekonomiskt värde genom nya tjänster och produkter eller genom förbättrad hälsa och effektivisering med hjälp av AI.

Hitta liknande utlysningar

Hann ni inte söka eller är ni intresserade av närliggande utlysningar för digitala hälsoprojekt? Vi har samlat de möjligheter som finns för er.

Viktiga datum

 • Så här ansöker ni

  För att söka finansiering behöver ni göra ansökan i vår portal, Intressentportalen. Där svarar ni på frågor om projektet, projektparter och budget. Observera att vi endast bedömer ansökningar som använt nedanstående projektbeskrivningsmall och CV-mall.

  Ladda ned bilagor

  Här kan ni ladda ned de bilagor som ni behöver bifoga i ansökan, till exempel CV-mall eller projektbeskrivningsmall.

  Påbörja ansökan i god tid

  Tänk på att det kan ta tid att göra en ansökan. Ni kan börja fylla i era uppgifter, spara och sedan justera ända fram tills ni skickar in den fullständiga ansökan.

  Detta händer när utlysningen stängt

  När er ansökan registrerats mejlar vi en bekräftelse till den som står för användarkontot samt till projektledaren och firmatecknaren. Detta kan ta några timmar efter att utlysningen stängt.

  När utlysningen stängt kan ni inte ändra eller fylla i några nya uppgifter. Då kan ni bara komplettera er ansökan om vi ber om det.

  Vem kan läsa er ansökan?

  Ansökningar som lämnas in till oss blir allmänna handlingar. Men vi lämnar inte ut uppgifter om verksamheten, uppfinningar eller forskningsresultat om det kan antas att någon lider ekonomisk skada om uppgifterna visas.

  Det innebär att vi måste lämna ut handlingarna om någon efterfrågar dem. Men vi sekretessbelägger den information som vi bedömer skulle kunna innebära ekonomisk skada om den lämnas ut.

  Så hanterar vi allmänna handlingar och sekretess

  Frågor?

  Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta någon av oss.

  Linda Swirtun

  Utlysningsansvarig

  Emelie Falk

  Frågor angående utlysningen

  +46 8 473 31 77

  Therese Porsklint

  Administrativa frågor

  Vinnova Helpdesk

  Tekniska frågor om e-tjänsterna

  Finansierade projekt

  Diarienummer 2017-04570

  Statistik för sidan