Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte kring Horisont Europas fem uppdrag (missions)

Arrangör: Formas och Vinnova Digitalt mån 29 aug 2022 kl. 09:30-11:00

Välkommen till ett informationsevent gällande de fem Uppdrag (Missions) som lanserats av EU-kommissionen under Horisont Europa. De omfattar de stora utmaningarna vi står inför; cancer, klimatanpassning, återställandet av våra hav och vatten, klimatneutrala städer och friska jordar. Vi vänder oss till dig som vill veta mer om EU:s Uppdrag (Missions) och hur du kan bli delaktig.

Vi kommer att informera om vad de fem olika Uppdragen (Missions) innebär via talare från de olika fokusområdena. Du kommer att få en överblick över strukturen och de olika ingångar och möjligheter som finns. En stor del av mötet kommer även att vikas åt dina frågor så ta med dina funderingar och bidra till ett dynamiskt möte.  

Agenda 29:e augusti 

  • Välkomna
  • Vad är EU:s Uppdrag (Missions)? 
  • What’s in it for me? 
  • Information kring de fem Uppdragen (Missions) 
  • Frågestund  

Observera att mötet är digitalt och kommer att hållas på svenska. 

Vänligen notera att det är begränsat antal digitala platser på mötet, max 300 personer. Om mötet blir fullbokat så upprättas en väntelista. Mötet kommer inte att spelas in. 

Frågor?

Annika Strömdahl

Nationell kontaktperson (NCP)

+46 8 473 32 18

Malin Mobjörk

Forskningssekreterare på Formas och Nationell kontaktperson, ansvarsområde klimat

+46 8 75 40 53

Senast uppdaterad 9 september 2022

Statistik för sidan