Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

PushAppy - Din digitala säljcoach

Diarienummer
Koordinator PUSHAPPY AB
Bidrag från Vinnova 300 000 kronor
Projektets löptid juni 2018 - september 2018
Status Avslutat
Utlysning Innovativa Startups

Viktiga resultat som projektet gav

Målet med projektet är att ge våra kunder en samlad portal för coachning och att via olika typer av spel göra säljarbetet roligare för våra användare. Vi har gjort klart det första spelläget och fått väldigt bra respons på detta från våra kunder. Den "digitala coachen" är inte släppt ut mot våra kunder ännu men vi har kommit långt på vägen och är väldigt nöjda med hur planen ser ut framåt. Vi beräknas att inom en snar framtid släppa kommunikationsdelen i verktyget vilket kommer skapa helt nya förutsättningar i coachning för våra kunder.

Långsiktiga effekter som förväntas

Resultatet av projektet är över förväntan och vi är väldigt nöjda med de resultat vi lyckats skapa under projektperioden. Våra förväntningar inför projektet är uppfyllda och även fast vi gärna skulle haft en "Digital coach" på plats så har vi kommit långt i bygget och vi har en klar bild av hur vi ska ta det vidare.

Upplägg och genomförande

Uppläget och genomförandet har fungerat bra under projektet. Vi har lagt väldigt mycket tid på planering/utvärdering där vi varit väldigt lyhörda ut mot våra kunder för att säkerställa att projektet ger rätt funktionalitet för dom som kommer använda funktionaliteten i slutändan.

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 4 maj 2018

Diarienummer 2018-01256

Statistik för sidan