Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 25 april kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 26 april kl 8:00.

Leda och organisera för digital transformation

Erbjudandets inriktning är ledning och organisering av digital transformation. Vi finansierar projekt som genomförs i nära samverkan mellan forskningsorganisationer och organisationer med behov inom utlysningens område (behovsägare). Projekten förväntas resultera i forskningsbaserad kunskap och metodik som kan tillämpas för att stärka förmågan till digital transformation i näringsliv och samhälle. För behovsägarnas del förväntas samverkan mellan forskningsorganisationer stödja strategi-, innovations- och förnyelseprocesser samt realisering av digitala erbjudanden, arbetsprocesser, verksamhets- och affärsmodeller. Utlysningen genomförs i två steg. Det första steget avser bidrag för planering och det andra genomförande av projekt. Observera att steg två endast kommer att vara öppet för dem som har beviljats bidrag i steg ett.

Tidigare ansökningstillfällen

Leda och organisera för digital transformation - steg 1
Stängde 7 september 2021

Vi finansierar projekt som inom området ledning och organisering stärker förmågan till digital transformation i näringsliv och samhälle.

Senast uppdaterad 21 mars 2024

Diarienummer 2021-01562

Statistik för sidan