Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Hur når vi tillväxt och innovation genom jämställdhet?

Uppdaterad: 28 februari 2018 | Publicerad: 22 februari 2018

Inger Danilda, jämställdhetsexpert inom regional tillväxt, kluster och innovationssystem samt redaktör för skriften "Innovation & Gender", delar med sig av inspiration och framgångsfaktorer från tidigare Vinnväxt-initiativ som aktivt arbetat med jämställdhetsarbete. Inspelat på seminarium om satsningar på regionala tillväxtområden hos Vinnova 22 februari 2018.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 28 februari 2018

Statistik för sidan