Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 30 maj kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 31 maj kl 8:00.

Graphma Tech- 3D-printning of grafenbaserad nanokomposit för värmekontrollapplikationer

Diarienummer
Koordinator GraphMaTech AB
Bidrag från Vinnova 300 000 kronor
Projektets löptid november 2017 - april 2018
Status Avslutat
Utlysning Innovativa Startups

Viktiga resultat som projektet gav

Projektet syftar till att genom att konkretisera medutvecklande kundsamarbeten säkra marknadsbehovet, definiera affärsplan tydligare för att bli riskkapitalfäigt. 1. Affärsplan finansieringsfäig - en affärsplan är framtagen som har attraherat ett flertal finansiärer. Avslut förväntas ske innan sommaren. 2. Framtagning av prototyp - ja, en 3d-printad polymerbaserad kylfläns med väl fördelad grafen (Aros Graphene) är tillverkad (men ännu ej optimerad, vilket inte ingick i projektet) 3. Produktionskostnadsanalys - framtagen och kalkylerna ser marknadsmässigt rimliga ut.

Långsiktiga effekter som förväntas

1. Affärsplan finansieringsfäig - en affärsplan är framtagen som har attraherat ett flertal finansiärer. Avslut förväntas ske innan sommaren. 2. Framtagning av prototyp - ja, en 3d-printad polymerbaserad kylfläns med väl fördelad grafen (Aros Graphene) är tillverkad (men ännu ej optimerad, vilket inte ingick i projektet) 3. Produktionskostnadsanalys - framtagen och kalkylerna ser marknadsmässigt rimliga ut.

Upplägg och genomförande

Genom medutvecklande kundsamarbeten

Externa länkar

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 21 oktober 2017

Diarienummer 2017-04183

Statistik för sidan