Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Felago

Diarienummer
Koordinator Felago AB
Bidrag från Vinnova 300 000 kronor
Projektets löptid mars 2017 - november 2017
Status Avslutat
Utlysning Innovativa Startups

Viktiga resultat som projektet gav

Syftet med projektet var att designa och bygga en digital e-handelsplattform för fysiska modebutiker med en första VR-version, bygga en butiksportal och göra en nytt system för optimering av pick-up och ordrar från olika butiker. Nu har vi framgångsrikt byggt en plattform med inkluderad butiks-portal med egen dashboard, första VR-lösningen med interaktiva 360 graders hotspots, och utvecklat ett nytt sätt för pick-up och ordrar för optimerad logistik kopplad till butikerna. Vi har uppfyllt våra mål, fått väldigt bra respons från modebutiker, och ska nu lansera plattformen.

Långsiktiga effekter som förväntas

Vi har fått väldigt bra resultat i detta projekt. Vi har byggt en bra och skalbar e-handelsplattform för fysiska modebutiker med vår första VR-lösning, vi har byggt en bra och lättanvänd butiksportal och vi har byggt en ny lösning för optimering av pick-up och ordrar från olika butiker. Vi har fått väldigt bra respons från modebutiker och vi tror att vidareutvecklingen av VR-lösningen kommer revolutionera shoppingupplevelsen för e-handel. Effekterna av vår plattform för fysiska modebutiker blir ett mycket enklare sätt för dom att sköta all sin e-handel.

Upplägg och genomförande

Under själva byggandet av plattformen så har vi jobbat mycket iterativt med att förfina designen flera gånger innan vi har programmerat in det på plattformen. Vi har även haft flera ”test sessioner” där vi har bjudit in potentiella kunder att klicka runt på sidan. Det var en bra metod då vi fick förbättra användarvänligheten flera gånger. Butikerna gav oss mycket viktigt information när vi utvecklade och byggde upp portalen. Vi har sedan visat den lösningen för många butiker så dom lättare förstår vad vi kommer erbjuda på vår plattform.

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 2 mars 2017

Diarienummer 2017-00603

Statistik för sidan