Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 22 februari kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 23 februari kl 8:00.  

Conpetence Betatester 2-4

Diarienummer
Koordinator Conpetence EK. FÖR.
Bidrag från Vinnova 300 000 kronor
Projektets löptid maj 2018 - mars 2019
Status Avslutat
Utlysning Innovativa Startups

Syfte och mål

Conpetence har uppnått målet att bygga en digital plattform där yrkesutövare kan nå experter via videosamtal och på så vis demokratisera professionell kompetens och expertis. Detta genom att bygga en digital plattform tillsammans med målgruppen i syfte att optimera den digitala plattformens utveckling och användning.

Resultat och förväntade effekter

Resultatet av projektet är att ha bekräftat och validerat plattformens värde och byggt en digital plattform som kan användas av yrkesutövare. Med Conpetence plattformen kan yrkespersoner hitta experter inom diverse områden att rådfråga och konsultera. På långsikt är planen att prestandan på plattformen skall optimeras samt antalet experter ökas.

Upplägg och genomförande

Projektet genomfördes genom att utveckla den digitala plattformen och beta-testa den med målgruppen. Löpande under processen så utvärderades och inkorporerades målgruppens feedback för att optimera plattformen. Därutöver genomfördes utredningar kring hantering av immateriella tillgångar samt regulatoriska förutsättningar för expansion.

Externa länkar

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 4 maj 2018

Diarienummer 2018-01211

Statistik för sidan