30minMBA - mobilt lärande för företag i framkant

Diarienummer 2014-03108
Koordinator Skillstar Ventures AB
Bidrag från Vinnova 300 000 kronor
Projektets löptid januari 2014 - oktober 2014
Status Avslutat

Syfte och mål

Vi testade och validerade 30minMBA´s koncept, skapade en fungerande applikation innehållandes vårt eget utvecklade innehåll och lanserade tjänsten till pilot kunder. Vidare etablerade vi akademiska och kommersiella partnerskap för att expandera vår framtida verksamhet.

Resultat och förväntade effekter

Vår produktionsmetod testades, validerades och förbereddes för att skalas upp med feedback från användarna. Vi skapade även en applikation, deltog och ställde ut på Web Summit, där vi valdes ut som en av de 200 mest lovande startup´s i världen. Vi har betalande kunder och etablerat relevanta kommersiella och akademiska samarbeten. Vi är stolta över vår engagerade nätverk av ambassadörer, supportrar och rådgivare som valde oss som ´People´s Choice´ på Internet Discovery Day.

Upplägg och genomförande

Vi planerade och deltog framgångsrikt på konferenser och events såväl nationellt som internationellt där vi träffade potentiella kunder, kommersiella och akademiska partners. Vi genomförde utvecklingen av applikation, skapade marknadsförings- och säljmaterial både digalt och i tryck, producerade en film och utformade samt genomförde content marketing strategier. Dessutom satte vi upp en process för att arbeta med ambassadörer och supportrar.

Externa länkar

30minMBA. Develop your business skills when it fits you with sticky summaries of great business books on your mobile.

Texten på denna sida har projektgruppen själv formulerat och innehållet är ej granskat av våra redaktörer.