Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Innovationsveckan 2021

Arrangör: SKR, Vinnova, Upphandlingsmyndigheten och DIGG Digitalt, Online mån 4 okt kl. 08:00 - fre 8 okt kl. 17:00
Anmäl dig senast den 1 okt

För tredje året i rad genomförs Innovationsveckan den 4–8 oktober 2021! En nationell kraftsamling för att visa upp det driv och engagemang som finns inom offentlig sektor när det kommer till innovation och förmågan att tänka nytt.


Hör vad Vinnovas generaldirektör Darja Isaksson har att säga inför innovationsveckan.

Innovationsveckan är unik: den är lokal och nationell samtidigt. Programmet skapar vi tillsammans, med aktiviteter lokalt och digitalt. Vi hoppas att ni som arbetar i kommun, region, myndighet eller annan offentlig organisation vill bidra till årets innovationsvecka. Även privata aktörer är välkomna att delta ihop med en offentlig aktör.

Genom att lägga in era aktiviteter på Innovationsveckan.nu blir ni del av ett gemensamt program, ett nationellt paraply som ger er tillfälle att nå och involvera fler i ert arbete – medarbetare, politiker, samverkanspartners och inte minst de vi finns till för – invånarna.

Extra fokus på digitala möten

I år fokuserar vi extra mycket på digitala möten. Det ger möjlighet för fler att ta del av det ni vill visa upp, eller berätta om, och som på olika sätt bidrar till att möta samhällets utmaningar. Fundera gärna över om just din aktivitet även kan göras digitalt, via exempelvis Teams, Zoom eller andra verktyg.

Vi ser fram emot Innovationsveckan 

Förra årets upplaga överträffade alla våra förväntningar och vi tror att Innovationsveckan 2021 kan bli ännu bättre eftersom den äger rum under en tid som har ställt stora krav på flexibilitet, uppfinningsrikedom och målinriktad samverkan.

Innovationsveckan ett gyllene tillfälle att mobilisera aktörer som är engagerade i innovationsarbete i offentlig sektor och en möjlighet att väcka intresse för allt det innovationsarbete som pågår runtom i landet.

Frågor?

Marianne Löfgren

Kommunikatör/Handläggare

+46 8 473 32 29

Senast uppdaterad 1 september 2021

Statistik för sidan