Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 21 september kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 22 september kl 8:00.  

Resebidrag 2019 Israel

Diarienummer
Koordinator ECOBLOOM SWEDEN AB
Bidrag från Vinnova 69 000 kronor
Projektets löptid juni 2019 - juli 2019
Status Avslutat

Syfte och mål

Syftet samt målet med resan var att träffa relevanta aktörer inom området av FoodTech, samt utbyta idéer och erfarenheter med andra entreprenörer från både Norden och Israel.

Resultat och förväntade effekter

Efter fem dagar kommer vi hem mer motiverade och laddade inför sommaren. Det har varit en oerhört lärorik samt givande resa till Israel med intensiva dagar fyllda av workshops, presentationer och möten. Vi kommer hem lite klokare och med ett utvidgat nätverk!

Upplägg och genomförande

En välstrukturerad vecka med relevanta aktiviteter och intressanta möten. Vi hann göra mycket under dagarna vi befann oss i Israel, och det var en bra balans mellan möten, workshops, presentationer och möten! Lite för långa dagar med för få "pauser" som border ses över inför nästa bootcamp.

Externa länkar

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 4 juni 2019

Diarienummer 2019-02877

Statistik för sidan