Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Innovation Weeks in Brazil 2019

Diarienummer
Koordinator RISE Research Institutes of Sweden AB - RISE ICT SICS
Bidrag från Vinnova 25 000 kronor
Projektets löptid september 2019 - oktober 2019
Status Avslutat

Syfte och mål

Målet med projektet var att delta i Matchmaking-evenemanget i Sao Paulo, Brasilien, att söka partnerskap för RISE Fiber Optics Group med SENAI-institut. Ett annat mål var att besöka SENAI Innovation Institute for Embedded Systems i Florianopolis, Brasilien. Båda målen uppfylldes och samarbetsmöjligheter diskuterades och startade.

Resultat och förväntade effekter

Den 16 oktober hade vi Adriano Lucheta besök i våra anläggningar i Kista. Vi presenterade honom de olika forskningsområdena vi arbetar i och han visade verkligt intresse för att samarbeta med oss i ett gruvrelaterat projekt. Vi väntar i princip på en lämplig ekonomisk möjlighet. Rogerio Carvalho presenterade oss ett brasilianskt företag som är intresserad av att utveckla en dammövervakningslösning. Vi letar efter en svensk partner inom detta område och korrekt finansiering. Cyrille visade intresse för att mäta batterier och vi har ett svenskt företag som kanske är intresserade.

Upplägg och genomförande

Projektet gjordes genom deltagandet i Matchmaking Event i Sao Paulo.

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 11 september 2019

Diarienummer 2019-04498

Statistik för sidan