Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Drömföreställningen -Resebidrag till Innovate Passion event i Sthlm

Diarienummer
Koordinator STIFTELSEN DRIVHUSET - STIFTELSEN DRIVHUSET - Karlstad
Bidrag från Vinnova 20 000 kronor
Projektets löptid november 2017 - november 2017
Status Avslutat

Viktiga resultat som projektet gav

Projektmålen uppfylldes väl då våra unga tjejer fick chansen att visa upp sitt arbete både i monter och på scen. Projektdeltagarna inspirerade övriga på Innovation Passion eventet vilket visade sig i alla frågor som våra tjejer fick i montern samt vinsten av publikens pris under tävlingen. Samtliga deltagare inspirerades också utav presentationerna på tävlingen men då ganska lite tid gavs till att mingla vid montrar så hann deltagarna endast stå i sin egen monter. Många intressanta samtal och lärdomar delades mellan projekten.

Långsiktiga effekter som förväntas

Deltagarna fick mycket inspiration av andra projekt som redovisade vid finalen och vår redovisade projektmetod fick mycket uppmärksamhet bland deltagare i andra projekt. Mycket bra idéer delades som kan användas i framtida projekt.

Upplägg och genomförande

3 av de 10 tjejerna som deltagit i projektet Drömföreställningen åkte med till finalen av Innovation Passion i Stockholm. Med på resan att följa med på resan samt två föräldrar, dramapedagogen samt projektledaren. De anlända på tävlingsdagen och stannade över en natt då det blev för sent för de unga deltagarna att åka hem efter tävling. Vid tävlingen sattes en monter upp och ett framförande hölls i 6 minuter. Våra deltagare ville gärna presentera vår idé även vid montern och besöka andra montrar men ett lågt deltagande vid mingel gjorde att detta blev lite svårt att genomföra.

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 10 november 2017

Diarienummer 2017-05147

Statistik för sidan