Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Acceleratorprogrammet TINC

Diarienummer
Koordinator MEMLIN AB
Bidrag från Vinnova 105 333 kronor
Projektets löptid maj 2018 - juni 2018
Status Avslutat
Utlysning Acceleration Tech Incubator

Syfte och mål

Vi hade inte så mycket förväntningar, då vi inte visste så mycket om programmet, men var mycket positivt överraskade över hur bra programmet var. Vi nådde våra mål men fick även ut så mycket mer. Det var väldigt bra ordnat med relevanta workshops och bra föreläsningar. Vi har dessutom fått oerhört mycket i utbyte från de andra företagen i programmet.

Resultat och förväntade effekter

Resultatet är att vi har ett större perspektiv på vårt erbjudande och vår affärsmodell. Vi vet också vilka bitar som vi behöver lägga ner ytterligare arbete på. Dessutom har barriärerna till Silicon valley och världen utanför Europa öppnats och vi ser möjligheter även här.

Upplägg och genomförande

Vi fick möjlighet att diskutera vår affärsmodell och erbjudande med många olika personer. De olika mentorerna hade intressanta och relevanta synpunkter och deras varierande bakgrund gjorde att vi kunde diskutera ur olika vinklar. NIH med sitt perspektiv var också mycket intressant, samt de andra företagen i programmet. Kickoffen i Oslo var mycket nyttig och en bra förberedelse.

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 22 maj 2018

Diarienummer 2018-02498

Statistik för sidan