Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsseminarium Eurostars

Digitalt, Digitalt tis 5 dec 2023 kl. 10:00-11:00

Planerar du eller funderar du på en ansökan till Eurostars? EU SME Support och Vinnova bjuder in till ett seminarium för att informera om Eurostars och kommande utlysning.

EU SME Support och Vinnova bjuder den 5 december mellan 10:00-11:00 in till ett seminarium via Teams för att informera om Eurostars och kommande utlysning. Under seminariet får du också information om vilket stöd du kan få av EU SME Support samt möjlighet att ställa frågor om Eurostars och din ansökan.

Anmäl dig här

Vad är Eurostars?

Inom programmet Eurostars kan små och medelstora företag söka finansiering för utveckling av marknadsnära processer, produkter och tjänster i internationella projekt. Eurostars ger tillgång till internationell kunskap, samarbeten och möjligheter att testa nya marknader. Utlysningen är öppen för företag med max 250 anställda och minst två bokslut bakom sig. Alla teknikområden är välkomna.

Läs mer om programmet och villkor här

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Senast uppdaterad 16 oktober 2023

Statistik för sidan