Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 25 april kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 26 april kl 8:00.

Frågestund – 7 utlysningar inom Avancerad digitalisering

Digitalt tis 22 aug 2023 kl. 09:00-10:00

Den 22 augusti klockan 9-10 erbjuds en öppen frågestund om sju öppna utlysningar inom programmet Avancerad digitalisering. Efter en gemensam introduktion delas mötet upp och kan du välja vilken utlysning du vill veta mer om.

Klicka här för att delta i mötet

Avancerad digitalisering är ett innovationsprogram som accelererar Sveriges och svensk industris förmåga att utveckla morgondagens digitala lösningar. Avancerade och kraftfulla lösningar är en förutsättning för att klara den gröna omställningen och vår säkerhet. Programmet skalas nu upp och flera utlysningar är öppna för ansökningar.

Mötet sker endast digitalt och ingen anmälan krävs.

Information om utlysningarna

Cybersäkerhet för industriell avancerad digitalisering 2023
Stänger den 13 september 2023
Syftet är att förbereda industrin för de cybersäkerhetsutmaningar som uppstår när nya teknologier och arbetssätt införs i verksamheten.
Läs mer om utlysningen:
Cybersäkerhet för industriell avancerad digitalisering

AI för avancerad digitalisering
Stänger den 5 september 2023
Vi riktar oss till konsortier som tillsammans kan bidra till utvecklingen av avancerade och innovativa lösningar inom artificiell intelligens (AI). Syftet är att stärka Sveriges kapacitet och innovationsförmåga inom AI och skapa nästa generations digitala lösningar.
Läs mer om utlysningen:
AI för avancerad digitalisering

Produktpass för avancerad digitalisering
Stänger den 22 september 2023
Syftet är att utveckla industrins förmågor att använda sig av digitala produktpass för att uppnå spårbara och cirkulära produktflöde, och att förbereda aktörer inför kommande regleringar.
Läs mer om utlysningen:
Produktpass för avancerad digitalisering

Datadrivna labb för avancerad digitalisering
Stänger den 8 september 2023
Varje bransch och område behöver ett datalabb som kan hjälpa aktörer att använda data för innovation. Den här satsningen är till för er som har mandat och vill vara ert områdes centrala datalabb. Ett datalabb som ser till att data görs tillgänglig och används för exempelvis artificiell intelligens (AI).
Läs mer om utlysningen:
Datadrivna labb för avancerad digitalisering

Nya verktyg och metoder för jämställdhet i den digitala teknikutvecklingen
Stänger den 19 september 2023 kl 14:00

Vi söker aktörer som vill utveckla nya verktyg och metoder för att säkerställa att jämställdhet integreras i den snabba digitala omställningen i svensk industri. Projekten ska hantera problem eller frågeställningar som är intressanta för industrin och som har tydlig potential att öka svensk industris konkurrenskraft.
Läs mer om utlysningen:
Nya verktyg och metoder för jämställdhet i den digitala teknikutvecklingen

Grön och digital omställning för hållbara godstransporter och logistiksystem
Stänger den 26 september 2023
För att accelerera den gröna och digitala omställningen finansierar Vinnova nu pilotprojekt för utveckling och tester av digitala lösningar inom godstransporter och logistiksystem till nytta för en hållbar industri. AI, datadelning och automatisering är exempel på nyckelteknologier som kan leda till effektivare godstransporter och energiförbrukning, spårbarhet och cirkulära flöden.
Läs mer om utlysningen:
Grön och digital omställning för hållbara godstransporter och logistik

Acceleration av deeptech-företag

Stänger den 12 september. 

Med det här erbjudandet vill vi främja innovativa startup-företag som bygger sin teknik och affär på banbrytande vetenskapliga framsteg och upptäckter, så kallade deeptech-företag. Aktiviteterna ska syfta till att verifiera kommersiella antaganden. Till exempel validera kunderbjudanden och marknad, validering av teknik, genomförbarhetsstudier, test- och demoaktiviteter, strategisk hantering av immateriella tillgångar.

Acceleration av deeptech-företag 2023

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 8 september 2023

Statistik för sidan