Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Strategiska globala satsningar

Här nedan listar vi aktuella satsningar inom erbjudandet.

Öppna ansökningstillfällen

5
EUREKA Globalstars, samarbete med Taiwan
Stänger om 5 dagar

Inom Eurekas GlobalStars-program genomför de deltagande finansiärerna DoIT, BusinessFinland, FFG, NRC-CNRC, RVO och VINNOVA en gemensam utlysning. Deltagarna uppmuntras att inkomma med gemensamma projektförslag inom forskning och utveckling av innovativa produkter och tillämpningar med stor marknadspotential med fokusområden High Tech och hållbarhet.

Tidigare ansökningstillfällen

Eureka utlysning inom tillämpade kvantteknologier
Stängde 16 maj 2024

Med nationella finansiärer från 15 länder genomför VINNOVA en gemensam Eureka utlysning inom tillämpad kvantteknologi. Huvudsyftet är att finansiera projekt som ska vidareutveckla och överträffa de existerande teknologierna och bidra till att lösa problem som är relevanta för forskningen, industrin och samhället. Denna utlysning täcker men är inte begränsad till områden som kvantberäkning, kvantsimulering, kvantkommunikation och kvantsensorer.

EUREKA Globalstars, samarbete med Brasilien (FAPESP)
Stängde 31 januari 2023

De nationella finansiärerna (NF) Vinnova, Sverige och det regionala forskningsfinansiärsorganet FAPESP från delstaten São Paulo, Brasilien, har anslagit medel till organisationer som samarbetar kring internationella FoU-projekt inom smarta städer och hälso- och sjukvård med AI som möjliggörande. Inom denna ansökningsomgång kan en organisation lämna in sin ansökan om FoU-projekt mellan den 21 augusti 2022 och den 31 januari 2023.

Undersök möjligheterna för samarbete med Israel inom AI, cybersäkerhet, mobilitet, miljöteknik och hälsa 2022
Stängde 15 november 2022

En satsning för innovationsprojekt mellan aktörer inom AI och cybersäkerhet i både Sverige och Israel.

Utred möjliga samarbeten med Israel inom AI eller Cybersäkerhet
Stängde 25 november 2021

Sök finansiering för en förstudie med målet att främja samarbetsprojekt inom AI och cybersäkerhet Sverige-Israel.

Senast uppdaterad 23 maj 2024

Diarienummer 2021-01841

Statistik för sidan