Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Var med och påverka riktningen för nästa generations strategiska innovationsprogram

Arrangör: Formas, Energimyndigheten och Vinnova Stockholm, Göteborg, Luleå och digitalt tor 5 maj 2022 kl. 13:00-16:00

Vinnova, Energimyndigheten och Formas har ett regeringsuppdrag att lägga grunden för nästa generations strategiska innovationsprogram. För att lyckas och för att ge programmen en tydlig riktning har myndigheterna identifierat ett antal samhällsutmaningar som satsningen ska bidra till att lösa. Nu bjuder myndigheterna in till dialoger för att fånga upp fler perspektiv i arbetet.

Det övergripande syftet med workshopen, som hålls vid totalt fem tillfällen på olika platser, är att öppna upp för perspektiv som kan hjälpa oss att konkretisera tre utpekade samhällsutmaningar och få en förståelse för var i samhället det behövs insatser för att vi ska accelerera omställningen.

De tre samhällsutmaningarna som har pekats ut är:

  • Produktion, konsumtion & värdekedjor inom planetens gränser
  • God & jämlik hälsa
  • Attraktiva välfungerande samhällen

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Gör en intresseanmälan till den workshop som passar dig bäst i tid och rum. Vi återkommer till dig med besked om du fått en plats eller inte veckan före utsatt workshopdatum. Vi är måna om att ha deltagare som representerar olika perspektiv, erfarenheter och drivkrafter vid varje workshop. Alla kommer att erbjudas möjlighet att bidra på något sätt men de fysiska workshoparna har ett maxantal.

Workshoptillfällen

  • 5 april 13.00-16.00, workshop på plats i Stockholm, Norrsken
  • 7 april 14.00-16.00, digital workshop
  • 20 april 13.00-16.00, workshop på plats i Göteborg, United Spaces
  • 27 april 14.00-16.00, digital workshop
  • 5 maj 13.00-16.00, workshop på plats i Luleå, Elite Stadshotellet

Vad händer sen?

I slutet av juni kommer vi landa i en tydlig riktning för programmet och under hösten 2022 återkommer vi med programmets design och öppnar upp möjligheten för aktörer att söka finansiering för ytterligare involvering.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Andrea Råsberg

Handläggare

+46 8 473 31 59

Tobias Öhman

Handläggare

Senast uppdaterad 29 april 2022

Statistik för sidan