Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 25 april kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 26 april kl 8:00.

Webbsänt informationsmöte om samarbete med Indien

Virtuella ons 13 maj 2020 kl. 13:00-14:00

Är du intresserad av forsknings- och innovationssamarbete med Indien? Välkommen på ett webbsänt informationsmöte där Vinnova informerar om utlysningar för samarbete med Indien. Dessutom deltar Robin Sukhia, generalsekreterare för Sweden-India Business Council, för att berätta om affärskultur i Indien.

Webbsändning

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Vid mötet får du även information om hur du kan få hjälp med att hitta indiska samarbetspartners liksom vad som är på gång i det indisk-svenska samarbetet.

Mötet kommer att hållas på svenska.

Webbsändning

Informationsmötet webbsänds på denna sida. Du kan se mötet i realtid eller i efterhand. Om du följer oss i realtid kan du ställa frågor i chatten på ett Teams-möte som arrangeras parallellt.

Anslut till Microsoft Teams-möte

Preliminär agenda

  • Introduktion
  • Affärskultur i Indien, praktiska tips för dig som vill samarbeta med Indien
  • Finansieringsmöjligheter för samarbete med Indien inom smarta städer, digitalisering, sakernas internet (Internet of Things) samt säkra och hållbara transportsystem
  • Planer för stöd till samarbete med Indien till forskning och utveckling som kan bidra till att dämpa utbredningen och effekterna av covid-19
  • Kort om finansieringsmöjligheter för samarbete med Indien inom AI och hälsa, t.ex. för att möta Corona-pandemin
  • Information om matchmaking-möjligheter – få stöd med att hitta indiska samarbetspartners inom ditt innovationsprojekt
  • Årshjul – vad händer under året i samarbetet mellan Sverige och Indien

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Malin Petersen

Handläggare

+46 8 473 31 31

Senast uppdaterad 30 november 2020

Statistik för sidan