Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Frukost med FFI: Jämställdhet accelererar transportsystemets omställning

Arrangör: FFI - Fordonsstrategisk forskning och innovation Digitalt fre 28 apr 2023 kl. 08:30-09:30

Jämställdhet är en nyckelfaktor för snabb omställning och fortsatt stark konkurrenskraft i fordonsindustrin och transportsektorn. Välkommen på digital frukost med FFI där vi fördjupar oss i vad detta konkret innebär, lyfter framgångsrika exempel och diskuterar hur vi kan accelerera arbetet för jämställdhet i branschen.

Jämställdhet är en central fråga för hela Agenda 2030, Sveriges fordonsindustri och även en avgörande framgångsfaktor för FFI. Men vad innebär det, varför är det viktigt och hur kan vi göra jobbet och skillnad på riktigt? Det vill vi ta möjligheten att under en frukosttimme diskutera tillsammans med er.

Varmt välkomna!

Program och medverkande

 

Tematiska frukostmöten med FFI

Under 2022 lanserade FFI en ny färdplan med de fem delprogrammen Accelerera, Cirkularitet, Nollutsläpp, Trafiksäker automatisering och Transport- och mobilitetstjänster. Med den inriktningen vill vi tydligare möta dagens komplexa samhällsutmaningar, och ytterligare växla upp arbetet för en total omställning av vägtransporter och fordonsindustrin.

Med hjälp av frukostmöten vill FFI tillsammans med er lyfta tematiska frågor, diskutera kritiska framgångsfaktorer och sprida inspirerande exempel. Vi ser fram emot att gemensamt diskutera vad som behövs för att accelerera omställningen!

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Sofia Wieselfors

Programchef FFI

+46 8 473 31 83

Mer om FFI

Senast uppdaterad 1 maj 2023

Statistik för sidan