Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Lansering av Samverket - coworking för offentliga organisationer

Digitalt, Digitalt event fre 3 sep 2021 kl. 09:00-10:00

Den 3 september lanserar Vinnova satsningen Samverket tillsammans med Länsstyrelsen i Jämtland, Vasakronan, Niklas Huss och Gomorron Östersund. Samverket öppnar coworking-arbetsmiljöer för offentliga organisationer i Stockholm och Östersund. Tanken är att skapa två innovativa samhällsarenor som sammanför kompetens över förvaltningsgränser, inspirerar till kreativ problemlösning och till gemensamt lärande om hybridarbete. Mötet webbsänds och går att följa på denna sida både i realtid samt i efterhand.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

En arena för innovation, samverkan, flexibelt arbetsliv, kreativitet och bygge av socialt kapital för offentligt anställda. Här är det tänkt att fånga det som hamnar i mellanrummet det som inte ryms inom befintliga myndighetsuppgifter, ansvar, processer, organisationer utan det som vuxit fram som nya behov och utmaningar i samhället. Ett sätt att växa i lärande, bygga engagemang och intresset för att arbeta inom offentlig verksamhet.

I samband med den direktsända lanseringen kommer du få veta mer om varför vi genomför satsningen Samverket och på vilket sätt coworking kan vara en del i det nya normala arbetslivet i myndighetssverige. För offentliga organisationer öppnar vi också en möjlighet att söka ett bidrag i syfte att göra det enklare att testa på coworking.

Medverkande: Vinnovas generaldirektör Darja Isaksson, Jämtlands landshövding Marita LjungChristina Gellerbrant Hagberg, rikskronofogde och ordförande i Arbetsgivarverket, Johanna Skogestig, VD, Vasakronan, Svante Axelsson Fossilfritt Sverige, Clas Olsson generaldirektör Ekonomistyrningsverket, Ludde Edgren, avdelningschef Mittuniversitetet, Niclas Lamberg, HR-direktör Trafikverket, Åsa Olsson, avdelningschef Formas och Linda Schön Doroci, direktör VO Direkt, Arbetsförmedlingen. Moderator är Judit Wefer, Vinnova.

Mötet kommer att sändas digitalt via denna sida.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Eva Nyman

Handläggare

+46 8 473 32 09

Senast uppdaterad 20 september 2023

Statistik för sidan