Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte om Eurostars 3

Digitalt tis 21 sep 2021 kl. 09:00-10:00

Välkommen på informationsmöte om Eurostars. Ett program som främst riktar sig till innovativa små och medelstora företag som ingår i internationella projekt. Det går att söka finansiering för utveckling av marknadsnära processer, produkter och tjänster. Via internationellt samarbete ger Eurostars tillgång till ny kunskap, samarbeten och möjligheter att testa nya marknader.

Följ informationsmötet om Eurostars live eller i efterhand

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Genom Eurostars kan du söka medel för marknadsnära forsknings- och innovationsprojekt inom alla tematiska teknikområden. Ert projekt ska leda till marknadsintroduktion av en produkt, tjänst eller process. Eurostars aktuella erbjudane är öppet mellan 2 september och 4 november

Under informationsmötet berättar vi om programmet och vad som gäller för svenska deltagare samt vad som är nytt i och med den nya programperioden. EUSME Support berättar mer om det stöd som finns att söka för svenska deltagare samt ger tips på vad som är viktigt att tänka på vid ansökan. Vi gästas även av ett projekt som fått finansiering inom Eurostars som kommer dela sina erfarenheter och främsta tips. Det finns också möjlighet att ställa frågor.

Informationsmötet kommer att livesändas på den här sidan. 

Läs mer om utlysningen Eurostars 3

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Annie Lindmark

Programledare

+46 8 473 30 95

Senast uppdaterad 20 september 2021

Statistik för sidan