Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

IoT för innovativ samhällsnytta, Prototyputvecklingsprojekt

Dags att testa IoT i praktiken! Denna utlysning riktar sig till aktörer som vill testa och utveckla IoT-idéer där sensorer, aktuatorer och olika typer av IoT-data används för att bidra till nytta i offentlig sektor. Projekten ska ske i samverkan med kommuner eller regioner. Det kan till exempel handla om utveckling av olika tekniska lösningar, men även om hur processer och arbetsmetoder kan förbättras med hjälp av IoT-data.

Erbjudandet i korthet

Vad kan ni söka för?

För Prototyputvecklingsprojekt som syftar till att utveckla och testa samhällsnyttiga IoT lösningar.

Vem kan söka?

Kommuner och regioner som i samverkan med andra aktörer vill testa och utveckla IoT-idéer som kan bidra till samhällsnyttiga IoT-lösningar

Hur mycket kan ni söka?

Upp till 2 000 000 kr.

Viktiga datum

  • Ladda ner mallar för bilagor

    Här kan ni ladda ned mallar för de bilagor som ni behöver bifoga i ansökan, till exempel CV-mall eller projektbeskrivningsmall.

    Detta händer när utlysningen stängt

    När er ansökan registrerats mejlar vi en bekräftelse till den som står för användarkontot samt till projektledaren och firmatecknaren. Detta kan ta några timmar efter att utlysningen stängt. Om du inte har fått en bekräftelse inom 24 timmar efter att utlysningen stängt, hör av dig till oss.

    När utlysningen stängt kan ni inte ändra eller fylla i några nya uppgifter. Då kan ni bara komplettera er ansökan om vi ber om det.

    Vem kan läsa er ansökan?

    Ansökningar som lämnas in till oss blir allmänna handlingar. Men vi lämnar inte ut uppgifter om verksamheten, uppfinningar eller forskningsresultat om det kan antas att någon lider ekonomisk skada om uppgifterna visas.

    Det innebär att vi måste lämna ut handlingarna om någon efterfrågar dem. Men vi sekretessbelägger den information som vi bedömer skulle kunna innebära ekonomisk skada om den lämnas ut.

    Så hanterar vi allmänna handlingar och sekretess

    Frågor?

    Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta någon av oss.

    Jin Moen

    Programchef för IoT Sverige

    +18-471 72 70

    Thomas Bergendorff

    Utlysningsansvarig på Vinnova

    +46 8 473 30 07

    Eva Nyström

    Administrativa frågor

    +46 8 473 31 21

    Teknisk support

    Tekniska frågor om e-tjänsterna

    Finansierade projekt

    Diarienummer 2021-02307

    Statistik för sidan