Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

TINC 2024 - Ta er affärsidé till nya höjder i Silicon Valley

Acceleratorprogrammet Tech Incubator (TINC) är öppet för startupföretag som vill utmanas och tänka på nya sätt. Genom TINC får ni möjlighet att bygga nätverk och utveckla ert företag i raskt tempo i Silicon Valley. Programmet är förlagt till Nordic Innovation House i Palo Alto.

Erbjudandet i korthet

Vad kan ni söka för?

Svenska startupföretag erbjuds hjälp med bland annat affärsutveckling, pitchträning, growth hacking, skalningsstrategier, nätverksbyggande och förståelse för kapitalanskaffning.

Vem kan söka?

Startupföretag som har lanserat en produkt, börjar se kundtillväxt och har en skalbar affärsmodell med stora internationella ambitioner.

Hur mycket kan ni söka?

Finansieringen omfattar plats på programmet TINC som är ett fyra veckors långt program, där de tre första veckorna sker på distans och sista veckan på Nordic Innovation House i Palo Alto, i hjärtat av Silicon Valley.

Viktiga datum

 • Så här ansöker ni

  För att söka finansiering behöver ni logga in och fylla i en ansökan i vår e-tjänst för ansökningar. Formuläret innehåller frågor om projektet, projektparter och budget.

  Påbörja ansökan i god tid

  Tänk på att det tar tid att göra en ansökan. Att fylla i alla mallar kan ta flera dagar, eftersom de bygger på analyser ni ska göra. Börja därför ansökan i god tid. Ni kan börja fylla i uppgifter, spara och fortsätta vid ett senare tillfälle.

  När ansökan är färdig markerar ni den som klar. Ni kan när som helst låsa upp ansökan och göra ändringar, ända fram till sista ansökningsdag. Om ni låser upp ansökan, måste ni sedan klarmarkera den för att den ska registreras när utlysningen stänger. 

  Frågor?

  Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta någon av oss.

  Anna Delin

  Senior Innovation Manager

  För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

  Ändra dina kakinställningar

  Diarienummer 2023-04194

  Statistik för sidan