Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

TINC 2023 - Ta er affärsidé till nya höjder i Silicon Valley

Genom acceleratorprogrammet Tech Incubator (TINC) får ni möjlighet att bygga nätverk och utveckla er startup i raskt tempo i Silicon Valley. Programmet är förlagt till Nordic Innovation House i Palo Alto.

Erbjudandet i korthet

Vad kan ni söka för?

Svenska start up-team erbjuds hjälp med bland annat affärsutveckling, pitchträning, growth hacking, skalningsstrategier, nätverksbyggande och förståelse för kapitalanskaffning.

Vem kan söka?

Start up-företag som har lanserat en produkt, börjar se kundtillväxt och har en skalbar affärsmodell med stora internationella ambitioner. Ni ska vilja utmana er själva och tänka nytt.

Hur mycket kan ni söka?

Finansieringen omfattar plats på programmet TINC som är ett 4 veckors långt program. Där tre veckor sker distans och en vecka fysiskt på plats på Nordic Innovation House i Paloa Alto i hjärtat av Silicon Valley.

Viktiga datum

  • Vad handlar erbjudandet om?

    I Silicon Valley finns de vassaste affärsutvecklarna, skarpaste marknadsförarna och många insiktsfulla framtidsspanare. Där finns också Nordic Innovation House (NIH) - ett nordiskt samarbete för att främja innovation och företagsutveckling.

    NIH har nu öppnat vårens ansökningsomgång till acceleratorprogrammet Tech Incubator (TINC). Programmet omfattar en kick-off 18 april, en mentor meet & greet 20 april och 4 veckors virtuellt program mellan 24 april – 19 maj, efterföljt av en veckas fysiskt program på plats vid Nordic Innovation House i Silicon Valley 22-26 maj. TINC genomförs i samarbete med Innovation Norway SF/Silicon Valley och med finansiering från Vinnova.

    Vi har nu möjlighet att erbjuda max fem svenska start up-team plats i programmet. Dessa kommer tillsammans med team från andra nordiska länder att få hjälp med bland annat affärsutveckling, pitchträning, growth hacking, skalningsstrategier, nätverksbyggande och förståelse för kapitalanskaffning. Formen för programmet är workshops i kombination med enskild tid med några av de absolut bästa affärsutvecklarna i Silicon Valley. Dessutom har NIH ett stort nätverk och kopplar gärna ihop er med potentiella kunder och partners.

    Vem kan delta?

    • Ni som söker till TINC bör:
    • vilja utmana er själva,
    • ha lanserat er produkt eller tjänst och börjat se kundtillväxt,ha en skalbar affärsmodell med internationella ambitioner,
    • ha innovationshöjd avseende lösning och/eller affärsmodell.

    Så här ansöker ni

    Ni ansöker genom att fylla i nedan formulär:

    Ansök här

    Länkar

    Information TINC

    Så här ansöker ni

    För att söka finansiering behöver ni logga in och fylla i en ansökan i vår e-tjänst för ansökningar. Formuläret innehåller frågor om projektet, projektparter och budget.

    Påbörja ansökan i god tid

    Tänk på att det tar tid att göra en ansökan. Att fylla i alla mallar kan ta flera dagar, eftersom de bygger på analyser ni ska göra. Börja därför ansökan i god tid. Ni kan börja fylla i uppgifter, spara och fortsätta vid ett senare tillfälle.

    När ansökan är färdig markerar ni den som klar. Ni kan när som helst låsa upp ansökan och göra ändringar, ända fram till sista ansökningsdag. Om ni låser upp ansökan, måste ni sedan klarmarkera den för att den ska registreras när utlysningen stänger. 

    Frågor?

    Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta någon av oss.

    Diarienummer 2023-00017

    Statistik för sidan