Acceleration Tech Incubator:

TINC 2020 - Ta er affärsidé till nya höjder i Silicon Valley - förlängd ansökningstid till 20 januari

Stängde 15 januari 2020

Genom acceleratorprogrammet Tech Incubator (TINC) får ni möjlighet att bygga nätverk och utveckla er startup i raskt tempo i Silicon Valley. Programmet är förlagt till Nordic Innovation House i Palo Alto. Ansök genom länken nedan före 20 januari kl 14.00 (förlängd ansökningstid).

Erbjudandet i korthet

Vad kan ni söka för?

Fem svenska start up-team erbjuds hjälp med bland annat affärsutveckling, pitchträning, growth hacking, skalningsstrategier, nätverksbyggande och förståelse för kapitalanskaffning.

Vem kan söka?

Start up-företag som har lanserat en produkt, börjar se kundtillväxt och har en skalbar affärsmodell med stora internationella ambitioner. Ni ska vilja utmana er själva och tänka nytt.

Hur mycket kan ni söka?

Finansieringen omfattar en kick-off i Oslo och fyra veckor på Nordic Innovation House i Palo Alto i hjärtat av Silicon Valley.

Viktiga datum

 • Vad handlar erbjudandet om?

  I Silicon Valley finns de vassaste affärsutvecklarna, skarpaste marknadsförarna och många insiktsfulla framtidsspanare. Där finns också Nordic Innovation House (NIH) - ett nordiskt samarbete för att främja innovation och företagsutveckling.

  NIH har nu öppnat vårens ansökningsomgång till acceleratorprogrammet Tech Incubator (TINC). Programmet omfattar en kick-off i Oslo (5-6 mars 2020) och fyra veckor på Nordic Innovation House i Palo Alto i hjärtat av Silicon Valley (27 april - 22 maj 2020). TINC genomförs i samarbete med Innovation Norway SF/Silicon Valley och med finansiering från Vinnova.

  Vi har nu möjlighet att erbjuda max fem svenska start up-team plats i programmet. Dessa kommer tillsammans med team från andra nordiska länder att få hjälp med bland annat affärsutveckling, pitchträning, growth hacking, skalningsstrategier, nätverksbyggande och förståelse för kapitalanskaffning. Formen för programmet är workshops i kombination med enskild tid med några av de absolut bästa affärsutvecklarna i Silicon Valley. Dessutom har NIH ett stort nätverk och kopplar gärna ihop er med potentiella kunder och partners.

  Vem kan delta?

  Ni som söker till TINC bör:

  vilja utmana er själva,
  ha lanserat er produkt eller tjänst och börjat se kundtillväxt,
  ha en skalbar affärsmodell med internationella ambitioner,
  ha innovationshöjd avseende lösning och/eller affärsmodell.

  Så här ansöker ni

  För att söka finansiering behöver ni logga in och fylla i ett ansökningsformulär i vår portal, Intressentportalen. Formuläret innehåller frågor om projektet, projektparter och budget.

  Diarienummer 2019-05396

  Statistik för sidan