BBI Scaling up Excellence 18-19

Diarienummer
Koordinator Blekinge Business Incubator AB
Bidrag från Vinnova 6 000 000 kronor
Projektets löptid december 2017 - december 2020
Status Pågående
Utlysning Inkubationsstöd - Excellens
Ansökningsomgång Inkubationsstöd - Excellens 2018-2019

Syfte och mål

Återigen kan vi konstatera att Blekinge Business Incubator ligger i den absoluta framkanten när det gäller att utveckla unga tillväxtbolag med globala marknader. Våra verktyg, modeller och processer är framtagna utifrån en Lean Startup metodik med inspiration från några av världens främsta startup miljöer. Vi kan konstatera att BBI nu har optimala förutsättningar för att fortsätta att utvecklas till en inkubator med starkt fokus på utveckling av affärer.

Förväntade effekter och resultat

Vi är nu redo att med full fart ge oss in i framtiden. Den digitala transformationen kommer att bli ledstjärna för tillväxt och Blekinge Business Incubator är redo för att vara bästa partnern för uppstartsbolag med globala ambitioner.

Planerat upplägg och genomförande

Vi vill positionera oss genom att utveckla våra framgångsfaktorer: -Vi har ett starkt team med stor bredd och unik spetskompetens. -Vi går från teori till Praktik. -Våra processer Startup Academy och Scaleup Academy ger ett tydligt erbjudande till våra bolag. -Regionalt förankrade och utgör en avgörande del i innovationssystemet i Blekinge. -Vi utvecklar tillsammans med några av de främsta nya metoder, processer och verktyg för startups. -Vi har en unik mix av personer och bolag i spelsektorn som gör Blekinge till en attraktiv plats att vilja starta spelbolag på.

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 6 juli 2017

Diarienummer 2017-02422

Statistik för sidan