Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte om utlysningen: Framtidens vardagsmat - testa visionära idéer för hållbarhet och konkurrenskraft

Arrangör: Vinnova och Sweden Food Arena Digitalt via Microsoft Teams fre 26 apr 2024 kl. 08:30-09:30

Är ni ett etablerat företag som har en innovativ idé som behöver utvecklas och prövas? Har du den kompetens som krävs för att få företag inom matsystemet att ta nästa språng? I samarbete med Sweden Food Arena bjuder vi in till ett digitalt informationsmöte om utlysningen: Framtidens vardagsmat - testa visionära idéer för hållbarhet och konkurrenskraft. 

Se det inspelade mötet 26 april

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Ta chansen att i samarbete med andra testa idéer som kan leda till helt nya lösningar. Kanske med senaste framsteg i forskning och avancerad teknik eller utforska nya affärsmodeller. Lösningarna ska göra markant skillnad för ett hållbart, hälsosamt och konkurrenskraftigt matsystem.

Utlysningen vänder sig till företag som är minst fem år och har minst fem anställda. Vi vill se ansökningar där etablerade företag samarbetar med minst en annan projektpart, till exempel startups, universitet, högskolor eller forskningsinstitut.Ni kan söka upp till 1 miljon kronor per projekt. Projekten kan pågå i upp till ett år. Utlysningens preliminära budget är 11 miljoner kronor och sista ansökningsdag är den 17 juni.

Agenda

  • Hur ser innovation ut inom livsmedelssektorn? Vad behöver stärkas?
  • Vad önskar vi se med satsningen?
  • Utlysningen: Hur och vad kan man söka för? Vad värdesätts och vilka avgränsningar finns?
  • Tips inför ansökningsprocessen
  • Frågor

Läs mer om utlysningen

Läs mer om Vinnovas område hållbara matystem 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Jesper Orhammar

Handläggare

+46 8 473 31 53

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 8 maj 2024

Statistik för sidan