Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte om programmet Circular Bio-based Europe (CBE JU) och dess utlysningar 2024

Digitalt tor 25 apr 2024 kl. 13:30-15:00

Genom det europeiska partnerskapet Circular Bio-Based Europe (CBE JU) finns det möjlighet till finansiering för dig som arbetar med biobaserade lösningar. Välkommen till ett informationstillfälle om partnerskapet, där vi går igenom kommande möjligheter till finansiering och förutsättningarna för att söka.

På detta informationsmöte kommer programkontoret för CBE JU att informera om programmet, dess kommande finansieringsmöjligheter, tips inför din ansökan och kommande nätverkstillfällen för att hitta samarbetspartners. Nedan finner du en preliminär agenda.

Mötet vänder sig till dig som är aktörer någonstans längs den biobaserade värdekedjan och som är intresserade av delta i internationella samverkansprojekt med stark industrianknytning. Obs: programmet täcker inte biobaserade drivmedel.

Mötet hålls digitalt via Teams och är på engelska. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor på svenska.  

Preliminär agenda:
  • Introduktion till partnerskapet
  • Likheter och skillnader mellan partnerskapet och Horisont Europa klusterutlysningar
  • Utlysningarna 2024
  • Regelverk och förberedelse av en konkurrenskraftig ansökan
  • Kommande nätverkstillfällen och partnersökningsverktyg

Om CBE JU:

CBE JU är ett program inom Horisont Europa som samfinansieras mellan EU-kommissionen och industriella partners inom sektorn. Partnerskapet finansierar projekt som syftar till att stödja forskning om och innovation av hållbara biobaserade lösningar, minska riskerna med att investera i cirkulära biobaserade produktionsanläggningar, möta bioekonomins teknik-, reglerings- och marknadsutmaningar, fördjupa samarbetet mellan alla grupper i bioekonomisektorn och engagera fler aktörer i värdekedjan.

 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Nadine Schweizer

Nationell kontaktperson (NCP)

+46 8 473 30 99

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 25 april 2024

Statistik för sidan