Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte om programmet Chips Joint Undertaking och dess utlysningar 2024

Digitalt, Digitalt via Teams fre 15 mar 2024 kl. 13:00-14:45

Genom det europeiska programmet Chips Joint Undertaking (Chips JU) får du som är aktör inom halvledarområdet chans till finansiering. Välkommen till en informationsträff för att höra om programmet och kommande utbildningsmöjligheter!

På detta informationsmöte kommer programkontoret för Chips JU att informera om programmet och dess insatser inom ”Chips for Europe Initiative”. Du som deltar får också presentation av den europeiska färdplanen för elektroniska komponenter och system 2024 (SRIA 2024) och utlysningarna i Chips JU Calls 2024.

Mötet vänder sig till dig som är aktörer någonstans längs värdekedjan inom elektroniska komponenter och system och som är intresserade av delta i ett internationellt samverkansprojekt.

Mötet hålls via Teams och är på engelska. Det finns möjlighet att ställa frågor på svenska. Ingen föranmälan krävs! 

Anslut till mötet

Agenda

  1. EU-partnerskapsprogrammet Chips JU, Anton Chichkov (Chips JU office).
  2. ECS Strategic Research and Innovation Agenda 2024 (ECS-SRIA 2024), Paolo Azzoni (Inside association).
  3. Paus (15 min)
  4. Chips JU Calls 2024, Vinnova
  5. Frågestund

Om Chips JU

Chips JU är ett institutionaliserat partnerskapsprogram under Horisont Europa, som finansieras av EU-kommissionen, finansierande nationella myndigheter i deltagande länder samt deltagande organisationer. Inom Chips JU finansierar Vinnova samverkansprojekt med aktörer längs hela värdekedjan från halvledarkretsar och elektroniska komponenter till system av system (SoS), både med mjuk- och hårdvarufokus för att bidra till hållbar digital omställning. 

Läs om programmet Chips JU

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Adela Saavedra Granholm

Handläggare

+46 8 473 31 50

Lars Gustafsson

Handläggare

+46 8 473 32 12

Sverker Brundin

Handläggare

+46 8 473 31 97

Senast uppdaterad 12 mars 2024

Statistik för sidan