Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte om utlysningen AI för avancerad digitalisering 2024

Arrangör: Vinnova Digitalt via Teams tis 12 mar 2024 kl. 13:00-14:00

Vill du bidra till utvecklingen av framtidens AI-lösningar? Vinnova vill med den här utlysningen stärka Sveriges kapacitet och innovationsförmåga inom AI. På detta digitala möte går vi igenom utlysningen och vad er ansökan behöver innehålla. Välkommen!

Utlysningen AI för avancerad digitalisering är öppen för forsknings- och innovationsprojekt med ett AI-relaterat problem - med industriella behov i fokus. Ansökande ska vara en del av ett konsortium med minst två aktörer, där en av dem behöver vara en industriell part.

Tillfället är relevant för dig som är företagare, anställd inom akademin, på forskningsinstitut eller annan relevant organisation, och vill bidra till framtidens AI-lösningar.

Hela utlysningstexten: AI för avancerad digitalisering 2024

Utlysningen är en del av programmet Avancerad digitalisering, en nationell storsatsning av Vinnova tillsammans med industripartners under ledning av Teknikföretagen.

Besök Avancerad digitaliserings webbplats

Agenda

Under mötet får du:

  1. Presentation av utlysningen
  2. Presentation av programmet Avancerad digitalisering
  3. Ställa frågor under en frågestund

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Tove Jaensson

Handläggare

+46 8 473 30 57

Senast uppdaterad 24 april 2024

Statistik för sidan