Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 25 april kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 26 april kl 8:00.

Webbinarium och nätverkande: Utlysning om foodtech och alternativa proteiner - mellan Sverige, Israel, Schweiz och Singapore inom Eureka

Arrangör: Vinnova, Israel Innovation Authority, Innosuisse and Enterprise Singapore Digitalt, via Microsoft Teams tis 16 jan 2024 kl. 09:30-11:00

Välkommen till ett webbinarium med nätverksmöjligheter inom utlysningen foodtech och alternativa proteiner. Utlysningen är inom Eureka och är mellan Sverige, Israel, Schweiz och Singapore.

Har du en idé om ett samarbete mellan aktörer i Sverige, Israel, Schweiz eller Singapore som kan bidra till en hållbar och konkurrenskraftig livsmedelssektor? Nu finansierar vi företagsdrivna projekt inom foodtech med fokus på alternativa proteiner.

Program

  • Korta presentationer av de fyra nationella finansieringsorganen: Vinnova, Israel Innovation Authority, Innosuisse (Schweiz) och Enterprise Singapore
  • Hur man ansöker i SmartSimple-plattformen, Hilde Haeleydt, programansvarig på Eureka.
  • En översikt över forskning, utveckling och innovationsbehov inom ramen för denna utlysning av Good Food Institute Europe (GFI Europe).
  • Digitala grupprum. Varje deltagare kommer att skickas till det digitala grupprum som valdes vid registrering. I de digitala grupprummen får varje organisation en minut på sig att presentera sig själva och sin utmaning, vad de kan bidra med och vad de söker i ett samarbete. Ingen powerpoint presentation.

De fyra olika rummen är

  1. Växtbaserade alternativ
  2. Alternativ som härrör från fermentering
  3. Cellodlat kött/fisk/skaldjur
  4. Hybridprodukter och möjliggörande teknik

Observera att mötet hålls på engelska. 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Melike Günes

Handläggare

+46 8 473 31 30

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 9 januari 2024

Statistik för sidan