Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 25 april kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 26 april kl 8:00.

Informationsmöte för utlysningen Avancerad och innovativ digitalisering

Arrangör: Vinnova Digitalt, Digitalt mån 15 jan 2024 kl. 13:00-14:00

Informationsmötet riktar sig till er som är intresserade av att skicka in en ansökan till utlysningen Avancerad och innovativ digitalisering. Utlysningen ligger inom programmet Avancerad digitalisering, som också kommer att presenteras under mötet.

Delta i mötet

Klicka här för att delta i mötet

Om utlysningen 

Utlysningen riktar sig till konsortier som i samverkan kan bidra till utvecklingen av komponenter och systemlösningar till nytta för nästa generations industriella digitala lösningar, och för att nya produkter och tjänster ska utvecklas i Sverige.

Projekten ska vara relevanta inom något eller några av utlysningens definierade tekniska fokusområden och förväntas främja avancerad digitalisering som förnyar svensk industri. Detta är en utlysning inom programmet Avancerad digitalisering.

Utlysning - Avancerad och innovativ digitalisering 2024 - första utlysning

Programmet Avancerad digitalisering

Viktiga datum

  • Öppningsdatum: 7 november 2023
  • Sista ansökningsdag: 14 februari 2024 kl. 14.00
  • Datum för beslut: 10 april 2024
  • Datum för tidigaste projektstart: 11 april 2024
  • Datum för senaste projektstart: 13 maj 2024

OBS!  Datumen är preliminära. 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 19 december 2023

Statistik för sidan