Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte Residens Framsyn

Digitalt tis 12 sep 2023 kl. 14:00-15:00

Välkommen till ett informationsmöte för intressenter av utlysningen Residens Framsyn - en satsning som riktar sig till offentliga organisationer som under en tid vill bjuda in en person med kompetens och erfarenhet inom framsynsområdet.

Klicka här för att delta i mötet

Erbjudandet är ett så kallat residensprogram. I en tid med exponentiell utvecklingstakt har man stor nytta av att hitta relevanta sätt att förstå, använda och förhålla sig till det som ligger runt hörnet - bli bättre rustad att leda från framtiden.

Mötet riktar sig dels till offentliga organisationer intresserade av att söka, samt även de individer som är potentiella kandidater för de offentliga organisationerna att engagera i en ansökan och framtida residens.

Ingen föranmälan krävs till mötet. 

Här hittar du utlysningen: Residens Framsyn - bjud in framtidskompetens till er offentliga organisation

 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Jonas Gumbel

Handläggare

+46 8 473 32 62

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 8 september 2023

Statistik för sidan